MIKI MANOJLOVIĆ ZADAO ZAVRŠNI UDARAC OPOZICIJI: Vučić je za sve domaće političare profesor političke prakse!

Autor: Republika

Vesti

12.05.2022

12:10

Glumac Miki Manojlović još jednom je ponovio da je Aleksandar Vučić srpski Šarl de Gol, a sada je imao i još po nešto da kaže o srpskoj političkoj sceni

MIKI MANOJLOVIĆ ZADAO ZAVRŠNI UDARAC OPOZICIJI: Vučić je za sve domaće političare profesor političke prakse!

Republika.rs

Nakon što je tokom gostovanja u jednoj emisiji Miki Manojlović pohvalio predsednika Vučića, pojedinci iz opozicije su osuli drvlje i kamenje po glumcu.

Velikan srpskog glumišta je sačekao da udari i napadi prođu, a sada je imao još jasniju poruku za sve one koji se u Srbiji bave politikom.

- U jednoj televizijskoj emisiji rekao sam i zapamtite, možda bude od koristi prilikom sledeće narodne volje: "da vas malo zabavim i nasmejem, za ovdašnju i ovakvu opoziciju Vučić je De Gol". Pre, a i posle izbora neslogom razvaljene opozicije, sada dodajem da je predsednik Vučić za domaće vidljive političke činioce, u postojećim okolnostima, profesor političke prakse - rekao je Manojlović za nedeljnik NIN i dodao:

- Godinama u političkom životu gledam loše đake koji više puta ponavljaju isti razred. Ogromna većina njih nikakvim stranačkim delom kradu nam bolje, tako željene demokratske dane - poručio je glumac.

 

 

Komentari (1)

Loading
Patriota

12.05.2022 17:58

Kad ovako kaže naš velikan glumačke scene treba mu najiskrenije verovati!