BRUTALNA HAJKA TAJKUNSKIH MEDIJA, SMETA IM JAKA SRBIJA! Ludilo prevazilazi sve granice - VUČIĆ NA UDARU ZBOG MIGOVA!

Autor:

Vesti

03.05.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunski portal "Nova S" objavio je sraman tekst u kojem je napao državu Srbiju i njeno rukovodstvo i to samo zato što brine o bezbednosti zemlje.

BRUTALNA HAJKA TAJKUNSKIH MEDIJA, SMETA IM JAKA SRBIJA! Ludilo prevazilazi sve granice - VUČIĆ NA UDARU ZBOG MIGOVA!

Foto: Tanjug

U tekstu pod naslovom "Srpske komšije sad s pravom strahuju, naši novi MIG-ovi nisu za samoodbranu" tajkunski medij izneo je svoj sraman stav o vojnoj izložbi koja je održana na batajničkom aerodromu.

- Vojna izložba održana u subotu na batajničkom aerodromu donela je dve ključne stvari na naše vojno-političke terene. Predstavljeni su FK-3, kineski raketni sistem defanzivnih karakteristika i modernizovani Mig-ovi, sa svojim ofanzivnim potencijalom. Srpsko nebo još uvek će biti u bojama naoružavanja sa Istoka, a što se Zapada tiče, on je kroz oči vojnih atašea pažljivo pratio u kom pravcu idu remotontovane i modernizovane srpske vojne snage - doslovce stoji u vesti.

Iako je predsednik Aleksandar Vučić više puta istakao da Srbija nije neprijateljski nastrojena ni prema kome i da je jaka vojska garant mira, ovo nije sprečilo tajkunske medije da svoje sramne stavove iznesu i pokušaju da prikažu državu kao agresora jer ima jaku vojsku.

- Samo jaka vojska je garant mira, Srbija je neutralna zemlja i mora da pronalazi rešenja da može da sačuva svoje nebo i svoju zemlju - izjavio je predsednik.

Ovim su ovi mediji pokazali po ko zna koji put da su srbomrsci i da im smeta sve lepo i pozitivno u državi.

Po njihovom mišljenju, Srbi su krivi što imaju avione i jaku vojsku. Po njima bi najbolje bilo da nam vojska izgleda kao očerupana kokoš, što je bila vreme Zdravka Ponoša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading