CRNA GORA JE MALA KOLUMBIJA! Lađević: Njihove službe štite ubice, sudije su ih oslobađale!

Autor:

Vesti

20.04.2022

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević gostovao je u Novom jutru na Pinku.

CRNA GORA JE MALA KOLUMBIJA! Lađević: Njihove službe štite ubice, sudije su ih oslobađale!

Foto: printscreen

Milan Lađević

Hapšenje Vesne Medenice nije iznenađenje, svi znamo da je Crna Gora mala Kolumbija u Evropi, kao i da su institucije ogrizle u organizovani kriminal, rekao je za NOVO JUTRO TV PINK Milan Lađević, glavni i odgovorni urednik Srpskog telegrafa.

Komentarišući vest da bivša šefica vrhovnog suda Crne Gore ne sme da progovori, kao i da je Milo Đukanović ucenio Medenicu glavom njenog sina, Lađević je rekao da su razgovori prisluškivani preko SKAJ aplikacije, dodaje da sada imamo dva pravca tih aplikacija, jedan pravi, a drugi koji su pokušali da podmetnu.

- Ovo po pitanju Medenice nije iznenađenje, svi znamo da je Crna Gora mala Kolumbija u Evropi, kao i da su institucije ogrizle u organizovani kriminal. Njhove službe štite kavački klan, ubice, i tako dalje, kao i da su postoje službe koje su štitile Zvicera i ostalo društvo, da imaju sudije koje su ih oslobađale, kao i ljude koji su ih puštali da pobegnu - rekao je Lađević.

Kako kaže, Evropa mora jasno da stavi do znanja da kriminal u Crnoj Gori mora da se zaustavi. Dodaje da je Milo očigledno u nekom periodu bio potreban NATO paktu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading