KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MARINIKE TEPIĆ: Manipulacije tokom izborne kampanje stižu na naplatu!

Autor:

Vesti

15.04.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreja Bojić, član SNS iz Brusa, kojeg je Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, stavila u promo-spot svoje partije koji je delila po društvenim mrežama, dao je iskaz u tužilaštvu u Brusu i najavio pokretanje privatne tužbe protiv Tepićeve.

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MARINIKE TEPIĆ: Manipulacije tokom izborne kampanje stižu na naplatu!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

To je našem listu potvrdio i sam Bojić, pa je sada jasno da će ovaj nesvakidašnji slučaj dobiti sudski epilog.

Bojić je 11. aprila dao iskaz u tužilaštvu. Tom prilikom je objasnio kako je došlo do pomenute zloupotrebe, o čemu je naš list ranije pisao.

Tepićevu je sreo na ulici u Blacu, stao da joj se javi jer se znaju odranije i fotografisao se s njom. Tepićeva ga je tom prilikom pitala za ćerku Snežanu, koju je svojevremeno maltretirao Milutin Jeličić Jutka, bivši predsednik opštine Brus, osuđen zbog nedozvoljenih polnih radnji nad saradnicom, na šta joj je Bojić rekao da mu je to bolna tema i da ga ne pita ništa više i načinio pokret rukom kao da briše suze.

Upravo je ovaj deo snimljen i iskorišćen za spot Tepićeve, ali u kontekstu kako narod loše živi u Srbiji, da je na ivici očaja.

Pritom, Tepićeva je od starta znala da je Bojić član SNS.

- Marinika je iskoristila taj trenutak i u spotu se sugeriše kao da ja plačem, što nije tačno, a kao što sam već naveo, ona je to objavila u svom spotu za izbore bez moje saglasnosti. Spot je izašao u javnost 9. marta 2022. - kazao je Bojić nadležnima.

Pošto mu je predočeno da se u konkretnom slučaju radi o krivičnom delu neovlašćeno objavljivanje i prikazivanje tuđeg spisa, portreta i snimka iz člana 145 stav 1 Krivičnog zakonika, za koji se gonjenje, shodno članu 153 Krivičnog zakonika, preduzima po privatnoj tužbi, Bojić je najavio da će podneti privatnu krivičnu prijavu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (14)

Loading
Stanka

15.04.2022 06:44

Ovo je uzas od zene,spremna na sve i svasta samo da dodje do fotelje.

Odgovori 14 6
Boka

15.04.2022 08:06

Pa to je Marinika, od nje nas ništa ne može iznenaditi

Odgovori 11 6
Ana

15.04.2022 08:06

Tako i treba i bilo je vreme da odgovara za sve izrečene laži i kletve.

Odgovori 11 5
Marija

15.04.2022 08:16

Uopšte me ništa ne iznenađuje od Marinike

Odgovori 11 5