VULIN: Za Crnu Goru nam je dovoljna KONJICA! Crna Gora NIJE predmet vojnog interesovanja Srbije!

Autor:

Vesti

12.04.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin odgovorio je na izjavu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da je zabrinut zbog naoružavanja Srbije.

VULIN: Za Crnu Goru nam je dovoljna KONJICA! Crna Gora NIJE predmet vojnog interesovanja Srbije!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

- Da Srbija hoće da naudi Crnoj Gori posle Milovih trideset godina komandovanja vojskom, ne bi nam trebali ni ruski, ni kineski sistemi, dovoljna bi bila i konjica i to policijska, ona za razbijanje nereda, da ne potežemo i vojni konjički vod - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin komentarišući izjavu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da je zabrinut zbog naoružavanja Srbije.

- Crna Gora nije predmet vojnog interesovanja Srbije, ali jeste predmet policijskog interesovanja i Srbije i Interpola i Europola. Pod Đukanovićem, Crna Gora je u Evropu izvezla više kokaina nego sira u mješini i više marihuane nego pršuta, u odnosu na to, šverc cigareta dođe kao humanitarni konvoj. Samo u  Đukanovićevoj Crnoj Gori, u zemlji od sedamsto hiljada stanovnika mogu da nastanu dva najmoćnija narko-klana u Evropi i da ih niko ne primeti sve dok srpska policija ne pohapsi njihove ogranke. Da je Milo borbi protiv narko-klanova posvetio deseti deo vremena koje je potrošio na dokazivanje da nije Srbin i da je Srbija pretnja kosmičkom miru, u Crnoj Gori bi bar Zvicer bio u zatvoru - dodao je Vulin, prenose Novosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Loading
Lala iz BANATA

13.04.2022 16:17

Greh je umarati konje plemenite životinje zbog nebitnih. Dovoljno je jedno lovačko društvo