KO ĆE BITI IZNENAĐEN POSLE IZBORA? Šapić o planovima za Beograd, duelu sa Jankovićem, sukobima u DS, budućnosti u SNS (VIDEO)

Autor: K. Martić - D. Ljubenović

Vesti

20.03.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidat naprednjaka za gradonačelnika Beograda Aleksadar Šapić je u ekskluzivnom intervjuu za Republiku govorio o planovima za Beograd ako dobije poverenje sugrađana.

KO ĆE BITI IZNENAĐEN POSLE IZBORA? Šapić o planovima za Beograd, duelu sa Jankovićem, sukobima u DS, budućnosti u SNS (VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Proslavljeni vaterpolista i dugogodišnji predsednik opštine Novi Beograd u ovu izbornu trku prvi put ušao je kao predstavnik Srpske napredne stranke, u koju je ušao njegov SPAS. Šapić je kandidat za poziciju gradonačelnika, za koju, kako kaže, traži poverenje građana.

U intervjuu za portal Republika govorio je o izborima, planovima, problemima i izazovima s kojima će se nositi...

U javnosti vlada mišljenje da će se sve rešavati između vas i Vladete Jankovića.

- Prvo, izborni zakon nema direktan izbor. Meni je žao što nema, a voleo bih da ima. Poslednji je bio između Vučića i Neše Bogdanovića direktno. Mislim, na kraju, da će u Beogradu mnogi da budu iznenađeni svačijim rezultatima.

Predsednik opštine Novi Beograd je objasnio i zašto je napustio Demokratsku stranku 2014. godine.

- Izašao sam zato što sam postao deo manjine. Kad postanete deo manjine, kada su vaši stavovi stalno u suprotnosti sa većinom, izašao sam tiho, nisam pravio nikakvu halabuku. Nismo se razumeli oko nacionalne politike. Prvi sukob se desio kada sam se slikao sa Šljivančaninom i postavio sliku na Tviter. Tad su mi skočili na glavu svi.

Šta je sve Šapić rekao pogledajte u video snimku ispod.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikako Sapic

26.03.2022 05:46

Beograd su nam upropastili, to je cinjenica, ako ovaj pobedi samo ce nastaviti. Molim Beogradjane da to ne dozvole!