CRNI DRAGANE, PA IMAŠ LI MERU?! Đilas kad laže, ide u CRVENO! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

11.03.2022

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samoproklamovani lider opozicije Dragan Đilas još jednom je pokazao da nema meru, kako u trpanju para u sopstvene džepove, tako i u lažima koje izgovara.

CRNI DRAGANE, PA IMAŠ LI MERU?! Đilas kad laže, ide u CRVENO! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas nastavio je da radi ono što najbolje zna - da laže i obmanjuje narod.

Đilas je, gostujući u jutarnjem programu jedne opozicione televizije na sva zvona pričao o tome kako će da ukine doprinose za zdravstvo i tako instant poveća plate.

- Ja sam izneo naš predlog, a to je da vi kada dobijete platu, na vaših 100 dinara plate 61 odsto ide na poreze i doprinose. Negde oko 11, 12 odsto su doprinosi za zdravstvo. Ukinućemo doprinose za zdravstvo, taj deo ćemo prebaciti za plate, to su 12 odsto veće plate. Oćemo da se bavimo time da povećamo plate lekarima, da svaki početnik ima 120.000 dinara i s ovom merom još 12 odsto gore - priča zahuktali Đilas.

Isti taj Đilas ne govori o tome da su prosečne plate u vreme režima čiji je on deo bile gotovo dvostruko manje, a da je minimalac bio više nego duplo manji nego sada. Ali tajkun izgleda ima selektivnu amneziju pa se toga ne seća.

Ali, tajkun se verovatno vodi svojom mantrom da je u izbornoj kampanji sve dozvoljeno, pa su lažna obećanja za njega kao "dobar dan".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vladica

11.03.2022 11:02

Đilas super mega giga lažov.

Odgovori 30 0
Aleks

12.03.2022 10:46

Sin Dragan raz-dragan i razuzdan.

Odgovori 15 0
Boban

13.03.2022 12:26

,,Mašinski'' mozak ..... ha ha ha ha