ODGOVOR NA UDARNO PITANJE! Predsednik Vučić: Izveli smo jedan trik, hoćete i Lajku da isključite jer je ruski pas?!

Autor: Republika

Vesti

20.03.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o sabotaži kada je reč o letovima na relaciji Beograd - Moskva.

ODGOVOR NA UDARNO PITANJE! Predsednik Vučić: Izveli smo jedan trik, hoćete i Lajku da isključite jer je ruski pas?!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Nekoliko dana je zbog dojava o bombi avion na letu iz Beograda ka Moskvi bio vraćan na aerodrom "Nikola Tesla" nedugo nakon poletanja.

Jasno je da je reč o sabotaži, jer iz Evrope, jedino iz Srbije može da se leti za Moskvu, pa je naša avio kompanija, ali i cela država na taj način na udaru.

Radimo na tome. Juče smo izveli jedan trik za njih, pošto su oni čekali da avion krene, pa da onda moramo da vraćamo avion. Naše službe se bave time, pa ćemo da vidimo ko su ti stručnjaci koji se bave pametni. Te i takve koji misle da mogu da naređuju svima šta će da rade, i ovako mali kakvi smo, usuđujemo se da mislimo i da određujemo svoju sudbinu. Kako isključujete Jurija Gagarina? Pa hoćete i Lajku da isključite jer je ruski pas? - upitao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je potom dao i kratak komentar na izjavu Agima Čekua koji je rekao da se nada da će Kosovo po ubrzanoj proceduri da uđe u NATO.

Što se tiče ulaska u NATO, ja to već dugo govorim. Ne verujem da je to danas moguće, ali videćemo šta će se desiti. Svakako da je cilj da se izvrši pritisak na zemlje EU koje nisu priznale nezavisnost Kosova - istakao je predsednik Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading