KREDITI i STRES su ga oterali u GROB: Isplivala BOLNA istina o životu pokojnog Mande, njegov brat sve OBELODANIO!

Autor:

Zabava

20.03.2022

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat od Milorada Mandića Mande tvrdi da je glumac preminuo zbog stresa.

KREDITI i STRES su ga oterali u GROB: Isplivala BOLNA istina o životu pokojnog Mande, njegov brat sve OBELODANIO!

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Glumac Milorad Mandić Manda je preminuo 2016. godine, a njegov brat Nenad tvrdi da ga je ubio kredit za stan, ali i problemi sa pozorištom.

- Kredit za stan i pozorište su ga odveli u grob. Postao je 2014. godine upravnik pozorišta koje nije renovirano od Drugog svetskog rata. Mnogo je želio da ga sredi, sam je jurio sponzore. I Novak Đoković je donirao novac, ali to nije bilo dovoljno. Celog sebe je davao, sa majstorima ostajao do tri, četiri ujutru i radio barabar sa njima. Uzimao je špakle i gulio zidove, a ujutru kupovao burek. Sećam se da mu je i sin Filip govorio da ide kući i odspava malo, ali on nije hteo - rekao je Nenad pa dodao:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milorad Mandić Manda

- Kada se oženio Anjom digao je kredit da kupi stan. Ali, pošto je već bio u godinama, morao je da plaća osiguranje kako bi se kredit obnavljao. Uzeo je kredit u švajcarcima, jer je tada bio najisplativiji, ali mu je posle godinu i po dana priseo. Plaćao je skoro 100.000 mesečno ratu za kredit. To ga je strašno mučilo. Nije lako svakog meseca zaraditi taj novac, a gde su ostali troškovi - otkriva Mandin brat.

Nenad je istakao da je njegova supruga imala velikih problema sa bankom nakon glumčeve smrti, a u pomoć joj je pritekao Dragan Bjelogrlić.

- Kredit je vraćen zahvaljujući Bjeli. Rekao im je: Ili ćete da prebacite novac od osiguranja ili ćete dati tri miliona evra da se operete od sramote koju ću da vam napravim. U roku od 24 sata novac je bio na računu - ispričao je Nenad, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading