Vulin odgovorio liberalima iz Evropskog parlamenta: Pišite nam ponovo kada u članstvo budete primali slobodne zemlje i narode

Autor:

Vesti

12.03.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vulin odgovorio poslanicima Evropskog parlamenta iz redova liberala koji su zatražili zamrzavanje pregovora sa Srbijom i obustavljanje finansijske pomoći EU zbog neuvođenja sankcija Rusiji

Vulin odgovorio liberalima iz Evropskog parlamenta: Pišite nam ponovo kada u članstvo budete primali slobodne zemlje i narode

Foto: Tanjug

- Kada je u martu 1941. godine Srbima stigao zahtev sila Osovine u kome se od Srba traži da se bezuslovno svrstaju i postanu logistika za napad na SSSR, Srbi su izašli na ulice i svrstali se uz bolju stranu sveta. Većina zemalja iz kojih dolaze potpisnici ultimatuma liberala, ne može da se pohvali otporom svojih dedova nacistima.

Verovatno zato liberali iz Evropskog parlamenta koji su zatražili da Srbija raskine svoje vekovne veze sa Rusijom i počne da misli tuđom glavom, nisu znali za martovski ultimatum Srbima iz 1941. godine. 

Republika

Foto: printskrin

Aleksandar Vulin

 

Da jesu, znali bi da su Srbi slobodarski narod i da ih vodi Aleksandar Vučić koji politiku Srbije vodi u skladu sa interesima svog  naroda, a ne ucenama. 
Ako Evropska unija želi Srbiju samo pod uslovom da napusti i sebe i svoje prijatelje, onda Srbjji nije ni mesto u takvoj Evropskoj uniji.

Pišite nam ponovo kada u članstvo budete primali slobodne zemlje i narode", odgovorio  je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin poslanicima Evropskog parlamenta iz redova liberala koji su zatražili zamrzavanje pregovora sa Srbijom i obustavljanje finansijske pomoći EU zbog neuvođenja sankcija Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
kiki

13.03.2022 15:16

Velike zemlje EU ne traze partnere vec sluge.

ZAvram

13.03.2022 22:21

Свака Вам част, министре Вулин! Једино тако треба са њима! Дојадише и Богу, и народу!