ČELZI PRED FINANSIJSKIM KOLAPSOM: Da li će klub uspeti da OPSTANE?

Autor:

Sport

12.03.2022

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je postao brod koji tone.

ČELZI PRED FINANSIJSKIM KOLAPSOM: Da li će klub uspeti da OPSTANE?

Foto: Tanjug/AP

Roman Abramovič

FK Čelzi našao se u velikim problemima nakon što je vlasniku kluba Romanu Abramoviču zamrznuta sva imovina u Engleskoj, te nije mogao prodati klub, što je moglo izazvati finansijske probleme za klub. Ipak, ruskom milijarderu je dozvoljeno, pod određenim uslovima, da proda klub.

Ipak, sponzori su počeli da napuštaju londonski klub, a račun im je blokiran. Odlasci iz kluba su neminovni.

Posmatrajući sutiaciju, Mančester Junajted je kao jedan od ciljeva postavio i dovođenje Čelzijevog trenera, Tomasa Tuhela, na Old Traford.

Nije tajna da se Junajted muči ove sezone i da je atmosfera u svlačionici vrlo napeta, da ni dolazak Ralfa Ragnika nije pomogla klubu. Zato uprava "Crvenih đavola" gleda opcije za narednu sezonu, a Tuhel, koji je pokazao sjajne rezultate u Čelziju, predstavlja idealnog kandidata.

 

 

Ragnik se oglasio povodom ove glasine.

- Sviđa mi se njegov stil, sjajan je trener. Ali, nema nikakvog smisla da spekulišemo ili razmišljamo o Tomasu Tuhelu u Mančester junajtedu. On je trener Čelsija, a iako postoje problemi oko vlasništva - nema smisla da spekulišemo o njemu kao kandidatu za trenera - poručio je.

Podsećamo da je Tuhel pre Čelzija bio trener PSŽ-a, Borusije Dortmund i Majnca, a sa Čelzijem je osvojio Ligu šampiona prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading