HAOS ZBOG ABRAMOVIČA! Roman u nebranom grožđu!

Autor:

Sport

05.03.2022

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Čelsija Tomas Tuhel rekao je da su navijači uoči današnje utakmice sa Barnlijem u Premijer ligi izabrali pogrešno vreme da iskažu podršku vlasniku kluba Romanu Abramoviču. "Plavci" su sa 4:0 slavili na ovom neugodnom gostovanju.

HAOS ZBOG ABRAMOVIČA! Roman u nebranom grožđu!

Foto: Tanjug/AP

Roman Abramovič

Tuhel je posle utakmice izrazio nelagodu zbog postupka dela navijača i rekao da to nije odraz njegovih igrača ili kluba, koji se ponosi time što pokazuje poštovanje.

- Nije bio trenutak da se to uradi. Ako pokazujemo solidarnost, pokazujemo slodarnost i to bismo trebali zajedno da radimo. Svi zajedno kleknemo (u borbi protiv rasizma). Ako neka važna osoba iz našeg kluba ili drugog kluba nažalost umre, mi minutom ćutanja pokažemo poštovanje, to nije trenutak za slanje drugih poruka. Mi to radimo pošto smo to mi, pokazujemo poštovanje kao klub i potrebno je da se naši navijači posvete minutu aplauza- rekao je Tuhel, preneo je Skaj.

- Mi to radimo za Ukrajinu, nema drugog mišljenja za situaciju tamo. Oni imaju našu podršku, a mi treba da budemo zajedno kao klub. Nije trenutak za druge poruke- dodao je nemački trener. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Dragan

05.03.2022 21:15

Ako želiš da pomogneš ukraini sklonite zelenskog i ostale banderaše

Slobodan

06.03.2022 08:33

Ovo su izgleda patološki komunisti, Fuj!!!

nesa151

12.03.2022 21:48

Sve dodje na naplatu PA I PLJACKA RUSIJE!Nije on svojim radom odmah postao bogat vec KRADjoM1