SNS predala 154.888 potpisa za kandidaturu Aleksandra Vučića za PREDSEDNIKA države! Brnabić poručila: Izbori nisu igra, zajedno možemo SVE

Autor:

Vesti

08.03.2022

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka u sedištu Republičke izborne komisije predaje potpise za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije

SNS predala 154.888 potpisa za kandidaturu Aleksandra Vučića za PREDSEDNIKA države! Brnabić poručila: Izbori nisu igra, zajedno možemo SVE

Foto: printscreen/Tanjug

14.17 - Brnabić: Istorijska, ubedljiva pobeda u prvom krugu!

- Danas smo ovde da predamo 154.888 potpisa za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbija. Hvala svima onima koji su satima čekali da daju svoj potpis kao podršku Vučiću i želim da se izvinim onima koji su čekali a nisu mogli da podrže kandidaturu. Naš cilj je bio da u nedelju između 12 i 18 časova skupimo potpise, tako da postoji veliki broj ljudi koji nisu uspeli da predaju, a koji su čekali. Hvala im na podršci i poverenju. 

- Naš cilj je da napravimo istoriju 3. aprila - istorijska, ubedljiva pobeda u prvom krugu. Naš cilj je mir i stabilnost kako bi Srbija mogla da nastavi da pobeđuje. Naša politika su rad i rezultati. Još pruga, bolnica, ulaganje u obrazovanje, dalji rast plata i penzija, bolje šanse za mlade i sigurnija budućnost za naše starije sugrađane. Naša politika, to je da Srbija nastavi samostalno da donosi odluke. Puna samostalnost u ovim tešškim vremenima, da nemamo uticaja ni Istoka, ni Zapada, ni Severa, ni Juga, već da sami odlučujemo o budućnosti svoje zemlje. 

- Izbori nisu igra, izbori su ozbiljna stvar. 3. aprila se odlučuje o budućnosti Srbije. Zajedno možemo sve! 

14.15 - SNS predala potpise

Kandidaturu su predali potpredsednica SNS Ana Brnabić i predsednik Izvršnog odbora stranke Darko Glišić.

14. 00 - Članovi Srpske napredne stranke, predvođeni Darkom Glišićem i Anom Brnabić, stigli su u sedište RIK.

Podsetimo, SNS je za samo nekoliko sati u nedelju, kada je ozvaničena kandidatura Aleksandra Vučića za predsednika, prikupila 145.000 potpisa podrške građana.

Iz stranke su se zahvalili svim građanima koji su, kažu, satima, u redovima, strpljivo čekali da potpišu podršku Vučiću, čime su podržali zajedničku borbu za dalji napredak države.

Vučić je kandidat i koalicije "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", a njegovu kandidaturu za predsednika Srbije podržali su i SPS, Jedinstvena Srbija, Savez vojvođanskih Mađara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Anja

08.03.2022 13:51

Vidi se koliku podršku ima sadašnji i budući predsednik.

Odgovori 13 0
Željko

09.03.2022 20:48

Vučić pobedjuje u prvome krugu.

Odgovori 12 0