LAZAR RISTOVSKI: Bitke se ne dobijaju tako što ćeš više da mrziš, nego tako što ćeš biti bolji od protivnika

Autor:

Vesti

07.03.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Ristvoski obratio se okupljenim građanima tokom velikog mitinga SNS u Leskovcu.

LAZAR RISTOVSKI: Bitke se ne dobijaju tako što ćeš više da mrziš, nego tako što ćeš biti bolji od protivnika

Foto: Printskrin

Kako je Ristovski istakao, ekvoac je grad umetnosti i filma.

- Leskovac je grad umetnosti i filma i jako mi je drago što sam večeras ovde. Kultura je i naše kulturno nasleđe i svako od nas je kulturno dobro ako sebe zna da ceni. Mismil da Srbiji fali da više sebe ceni i Vučić nas na to upozorava, da cenimo sebe više. Ja ću možda sedeti u Skupštini Srbije, gde su nekada sedeli najveći srpski glumci. Država je mnogo uradila za kulturu. Toliko rekonstrukcija, muzeja, Golubačku tvrđavu... Država ima veliki budžet za kulturu. Budžet filmskog centra Srbije je veći nego ikada ranije, Telekom daje veliki novac, tako se zapošljava na hiljade filmskih radnika i njihovih porodica. 

- Da nema ekonomije ne bi bilo ni kulture i zato su rezultati u kulturi ovako veliki i za to je zaslužan na prvom mestu predsednik Vučić. Zamislite da smo u ovom nimalo lakom vremenu, ponovo između istoka i zapada. Zamislite kako je predsedniku koji mora za sve nas da odluči kako ćemo i šta ćemo. Zamislite da to nije sad Vučić, nego neko iz opozicije, ili neko od mojih kolega glumaca. Da li biste smeli njima da poverite svoju sudbinu? Vučić pokazuje ne samo predsedničku, nego državničku mudrost. Posle mnogo godina smo dobili predsednika koji je ui državnik i hvala vam zbog toga. 

- Bitke se ne dobijaju tako što ćeš više da mrziš, nego tako što ćeš biti bolji od protivnika. Moramo svi da radimo na sebi i da budemo samokritični, da budemo bolji nego što jesmo, jer će i Srbija biti tako bolja. Mi ne rušimo, mi gradimo, i mi ne mrzimo. LJudi se pamte po delima, a iza predsednika Vučića će ostati velika dela. Zajedno možemo sve - zaključio je Ristovski, na šta su okupljeni uglas odgovorili. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Veljko

08.03.2022 07:26

Bitke se ne dobijaju tako što ćeš više da mrziš, nego tako što ćeš biti bolji od protivnika.

Odgovori 14 0
Penzioner

08.03.2022 10:42

Opozicija ima samo plan i program da se skloni Vučić. Ništa ne obećavaju jer ništa i ne znaju da urade ili naprave u Srbiji.

Odgovori 11 1