JOŠ JEDAN SRAMAN POTEZ ĐILASOVIH MEDIJA: Optužuju Vučića i pristalice za bogohuljenje u Crkvi, zloupotrebili svetinju za GNUSNU LAŽ!

Autor:

Vesti

07.03.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Nove objavio je tekst pod nazivom "Šou u Čačku u Crkvi potpisivali listu za Vučića" u kojem je predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužen za bogohuljenje.

JOŠ JEDAN SRAMAN POTEZ ĐILASOVIH MEDIJA: Optužuju Vučića i pristalice za bogohuljenje u Crkvi, zloupotrebili svetinju za GNUSNU LAŽ!

Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

- SNS se potrudio da ponizi i građane, i crkvu tako što je to organizovao pored kandila, oltara i ikona. Ne znam tačno čime je Vučić zaslužio da mu se ovozemaljska podrška pruža u duhovnim odajama, ali on sigurno nije svetac, a nije ni previše religiozan - istakao je za Novu.rs Pavle Jelesijević, građanski aktivista iz Čačka.

Foto: Tekst sa portala nova.rs

 

 

Ipak, da je u pitanju još jedna laž u nizu, pokazuje i činjenica da ovo nije jedinstven slučaj.

 

Radi se o biračkom mestu broj 83 u Zablaću, u Parohijskom domu, gde se već godinama održavaju izbori i brojne druge političke aktivnosti. Sve političke stranke su uvek na raspolaganju imale taj dom za svoje aktivnosti još od osnivanja istog.

Takođe, tu se održavaju i brojne druge društvene aktivnosti - folklorni koncerti, plesni koncerti, tu postoji i biblioteka…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Vladimir

08.03.2022 07:34

Đilasovi otpadnici od crkve zloupotrebili svetinju i lažu.

Odgovori 15 1
Bepa

08.03.2022 11:02

Господе Исусе Христе, Сине Божји, опрости им грехе јер не знају шта раде.

Odgovori 10 1