MINISTARKA NA METI LOPOVA: Jadranka Joksimović odžeparena nasred ulice

Autor:

Vesti

08.03.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka za evropske integracije u tehničkoj vladi Jadranka Joksimović nedavno se našla na meti lopova! Ona je odžeparena nasred ulice i lopovi su joj odneli sva dokumenta!

MINISTARKA NA METI LOPOVA: Jadranka Joksimović odžeparena nasred ulice

Foto: Tanjug

Ona je to potvrdila za Alo.

- Dešavaju se takve situacije, ali svakako je važno da svi građani kojima se to desi na vreme prijave, posebno zbog dokumenata i bankovnih kartica. Uverila sam se da nadležne institucije profesionalno i efikasno postupaju - poručila je Joksimovićeva za Alo.

Republika

Foto: Tanjug/B. STEKIĆ

Ministarka Joksimović

Kako podseća list, ona nije jedina funkcionerka koja je opljačkana. To se, podsetimo, prošle godine desilo i bivšoj ministarki Slavici Đukić Dejanović kojoj su lopovi upali u stan i odneli oko 4.00 evra. Novac su Dejanovićeva i njen suprug, kako je on tada ispričao za Kurir, bili pripremili za putovanje. Bivša ministarka je tada navela da je lopov neko ko je imao ključ od spoljnih vrata.

- Pošto vrata od dnevne sobe zaključavamo, ta vrata su provaljena, a spoljna vrata nisu. Sav novac koji smo imali u stanu je odnet - rekla je tada Dejanovićeva medijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading