ĐILASOV I PAJTIĆEV ČOVEK IZ VOJVODINE OJADIO RAZVOJNU BANKU: Na računu ima oko DVA miliona franaka!

Autor:

Vesti

23.02.2022

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbliži saradnik Bojana Pajtića i Dragana Đilasa u Vojvodini Dragoslav Petrović koji je bio direktno zadužen za Razvojnu banku ima na švajcarskom računu skoro dva miliona franaka, objavio je KRIK.

ĐILASOV I PAJTIĆEV ČOVEK IZ VOJVODINE OJADIO RAZVOJNU BANKU: Na računu ima oko DVA miliona franaka!

Foto: Tanjug

Dragan Đilas odavno je poznat po bahatom ponašanju

Ovo glasilo, inače naklonjeno opoziciji, objavilo je vest da je bivši Đilasov i Pajtićev čovek koji je bio direktno zadužen za Razvojnu banku, a koju su upravo ojadili Đilas i Pajtić preko zaduživanja, davanja kredita Demokratskoj stranci, ali i kredita Šarićevim firmama, ima na računu ogromnu svotu novca.

Foto: Printscreen

 

Dok je bio pokrajinski sekretar, Petrovića je Srpska napredna stranka prijavila tužilaštvu za zloupotrebe prilikom dodele sredstava iz budžeta, a tužilaštvo je odbacilo prijave i konstatovalo da nije utvrđeno da je Petrović ostvario imovinsku korist.

Republika

Foto: Republika

 

Dragoslav Petrović na čijim je računima otkrivena ogromna suma novca je najbliži saradnik Bojana Pajtića i Dragana Đilasa u Vojvodini, direktno zadužen za Razvojnu banku, koju su upravo ojadili lider Stranke slobode i pravde i Pajtić preko zaduživanja, davanja kredita Demokratskoj stranci, ali i kredita firmama Darka Šarića.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading