POČELO JE! PRLJAVA KAMPANJA TAJKUNSKIH MEDIJA: Direktno mešanje u izbore, ODVRATAN UDARAC!

Autor: Republika

Vesti

17.02.2022

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski tajkunski dvojac Dragan Đilas-Dragan Šolak, tačnije mediji pod njihovom kontrolom, poveli su najprljaviju medijsku kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u grčevitoj borbi za neki jeftin politički poen.

POČELO JE! PRLJAVA KAMPANJA TAJKUNSKIH MEDIJA: Direktno mešanje u izbore, ODVRATAN UDARAC!

Foto: Tanjug/ST/printscreen

Aleksandar Vučić na meti prljave kampanje Đilasa i Šolaka

Takozvani nezavisni i objektivni mediji pod kontrolom opozicije otvoreno su se uključili u izbornu kampanju i već na početku pokazali da neće birati sredstva kako bi udarili na aktuelnu vlast u Srbiji.

Na televiziji N1, medijskom propagandnom glasilu tajkunske Srbije, objavljen je skandalozni snimak u kome je predsednik Srbije Aleksandar Vučić direktno optužen za stradanje žena u u proteklih 10 godina, koliko je predsednik najdominantnija politička figura u zemlji.

Za potrebe ove monstruozne kampanje protiv predsednika Srbije iskorišćeni su podaci Nevladine organizacije "Autonomni ženski centar".

- Sad nas je manje - za 10 godina ubijeno 298 žena, žrtve porodičnog nasilja. Decenija AV vlasti - stoji u skandaloznoj objavi sa jasnom aluzijom na Sprsku naprednu stranku i njenog predsednika Aleksandra Vučića.

Republika

Foto: printscreen

Skandalozna objava sa aluzijom na SNS

 

Komentarišući ovaj školski primer mešanja medija u izbornu kampanju, što je najstrožije zabranjeno, medijski analitičar Nebojša Krstić kaže za Republiku da je reč o nezapamćeno odvratnom i niskom udarcu.

- Ovo je nešto najprljavije što sam video, a što se tiče političkih kampanja - konstatuje Krstić.

- Ubeđen sam da ni jedno novinarsko udruzenje niti Savet za štampu neće reagovati tako da je pozivanje na Kodeks novinara ili na neke profesionalne norme izveštavanja iluzorno - dodaje Krstić.

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV/Pink

Nebojša Krstić

Član Predsedništva SNS Vladimir Orić kaže za naš portal da su tajkunski mediji svojom besomučnom hajkom na Aleksandra Vučića, koju vode već godinama, potpuno skrenuli u otvoreno bulažnjenje i histerično trabunjanje.

- Nikad se tamo nisu odlikovali naročitom bistrinom, a od kad im je krenula bežanija u druge redakcije sveli su se potpuno na nivo Brkićevog "Tabloida". Džabe Šolaku i Đilasu sve pare, kad pametnije od ovoga ne umeju ništa. Takvima je za priče o nasilju, uključujući i porodično, dovoljno da opišu sopstvena iskustva - kaže Orlić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jelena

17.02.2022 15:23

Djilas i Solak nikada nista nisu ni uradili na posten nacin! Uzas i sramota!

Mikica

17.02.2022 15:37

Vec smo navikli na Djilasove prljave igrice, to nam je bas poznato.

mara

17.02.2022 16:55

Jako jadno i prljavo sa Djilasove strane da se sa ovim sluze,nije Vucic kriv za nasilje nad zenama.I ja sam zena,i ovo nema veze sa zivotom.