SMEĆE! ODUZMITE IM LICENCU! Medojević izgoreo zbog Šolakove svinjarije: TRESE SE REGION ZBOG OVIH REČI! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

16.02.2022

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević žestoko je zagrmeno zbog izveštaja Nove M, ogranka "Junajted medije", kompanije Dragana Šolaka, u Crnoj Gori.

SMEĆE! ODUZMITE IM LICENCU! Medojević izgoreo zbog Šolakove svinjarije: TRESE SE REGION ZBOG OVIH REČI! (VIDEO)

Foto: printscreen

Medojević se ne baš biranim rečima oglasio na Tviteru, povodom izveštaja Nove M o ordenu koji je od predsednika Srbije Aleksandra Vučića dobio njegov kolega iz Demokratskog fronta Milan Knežević.

U izveštaju Nove M uz sliku Vučića i Kneževića stajao je opis "Orden za Pipuna", što je nadimak kojim protivnici Fronta u Crnoj Gori pokušavaju da uvrede Kneževića.

- #NOVAM PROPAGANDISTIČKO SMEĆE DUBOKE DRŽAVE. NovaM nije medij već propagandističko smeće globalne duboke države!!! Sramota!!! Da li će NOVOJM biti oduzeta licenca za emitovanje u Crnoj Gori!!! - izrevoltirano je upitao Medojević.

 

 

Podsetimo, Knežević je u više navrata u govorima u Skupštini Crne Gore komentarisao nadimak "Pipun", a u jednom od antologijskih govora napomenuo je kako bi za tili čas mogao da postane i Bred Pit, samo ako bi se odrekao trobojke i Kosova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading