GROBARI NA NOGAMA: Sparti stigao ULTIMATUM uoči meča u Pragu!

Autor:

Sport

16.02.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Kuzmanović uputio savet Partizanu pred meč na "Letni".

GROBARI NA NOGAMA: Sparti stigao ULTIMATUM uoči meča u Pragu!

Foto: Starsport

Ofanzivni vezista Banika iz Ostrave Nemanja Kuzmanović analizirao je sutrašnji meč 1/16 finala Lige konferencija. Partizan će od 21 čas gostovati Sparti na "Letni", a momak koji preko devet godina igra u Češkoj smatra da će upravo taj duel odlučiti ko će proći dalje.

- Moje mišljenje je da ako Sparta ne pobedi u Pragu, neće proći dalje. Partizan će imati veće šanse - ocenio je Kuzmanović za "Mondo", a zatim se dotakao dvomeča Zvezda - Sparta odigranog u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope.

Po imenima, ta Sparta je sigurno bila jača nego ova današnja. Ali što se tiče igre, baš su tada bili propali. Zato su menjali strategiju da više ne dovode toliko stranaca. Oterali su većinu tih igrača da bi stabilizovali kadar. Gledao sam uživo u Pragu tu utakmicu protiv Zvezde, gde ih je Zvezda iskusno dobila. Bukvalno su utakmicu dobili Kanga i Boaći. To je možda i neki recept za Partizan, da sačeka Spartu, da se ne zaleće. Sparta će biti prinuđena da se malo otvori i moraće nešto da izmisli da proba da dobije utakmicu - rekao je Kuzmanović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading