PARTIZANOV HOROR: Stanojević ostao bez DVE velike UZDANICE pred gostovanje u Pragu!

Autor:

Sport

16.02.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Aleksandar Stanojević pred duel na "Letni".

PARTIZANOV HOROR: Stanojević ostao bez DVE velike UZDANICE pred gostovanje u Pragu!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21 čas gostuju ekipi Sparte u Pragu u prvom meču 1/16 finala Lige konferencija, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević otkrio je da će dva važna igrača propustiti meč.

Radi se o Ljubomiru Fejsi i Danilu Pantiću, dok će čuvar mreže Aleksandar Popović zauzeti svoje mesto na golu.

- Popović je dobro i biće među stativama sutra. Fejsa je ostao u Beogradu, kao i Danilo Pantić, a ostali igrači su spremni i konkurišu za sastav - rekao je STanojević, koji je istakao da je tim maksimalno fokusiran na evropski izazov.

Republika

Foto: FK Partizan/DadoĐilas

Popović spreman za Spartu

- Kada dođe utakmica, bilo koja, pa čak i prijateljska, ne razmišljate o sledećem koraku već samo o tom duelu. Titula nam je prioritet, uvek je i bila, ali bilo bi neozbiljno da kažemo da nam nije bitno što igramo proleće u Evropi, dvomeč na međunarodnoj sceni koji je dobar za klub i afirmaciju. Ulazimo maksimalno motivisani i sa najjačim snagama.

Šef struke "Parnog valjka" priželjkuje "aktivan rezultat" uoči revanša u Humskoj.

Svaki rezultat koji vam daje mogućnost da igrate u Beogradu i prođete dalje je za mene pozitivan. Sve što je moguće nadoknaditi u Beogradu, preokrenuti ili sačuvati je pozitivno. Svi smo zadovoljni zbog proleća u Evropi. Imamo situaciju da pokušamo da preskočimo bar još jednu rundu. Idemo motivisani i zadovoljni što smo ipak napravili neki uspeh na međunarodnoj sceni - jasan je bio Aleksandar Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading