ŽAKI JE MALO ZABAGOVALA! Zvezda tajkunskih medija šokira: DA LI JE MOGUĆE?! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

16.02.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda u pokušaju opozicionih medija Žaklina Tatalović žestoko se izblamirala pokušavajući da ispinuje navodnu zaveru oko Dana državnosti i dodele odlikovanja zaslužnim građanima.

ŽAKI JE MALO ZABAGOVALA! Zvezda tajkunskih medija šokira: DA LI JE MOGUĆE?! (VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ/printscreen

Gostujući na Novoj S, vedeta tajkunske N1 televizije izjavila je kako je ceremonija dodele ordenja od strane predsednika Srbije Aleksandra Vučića organizovana tako da se "do poslednjeg trenutka nije znalo gde će biti održana".

- U 20 godina koliko se bavim novinarstvom nikada nije bilo da se ne zna gde će biti uručeni ordeni za Sretenje. Ranije se uvek znalo. To je juče bila najstrože čuvana tajna, morali smo da saznajemo od kolega iz RTS lokaciju - navela je Tatalovićeva.

Foto: printscreen

 

 

Koliko se izblamirala, najbolje govori podatak da je kompletna informacija o dodeli ordenja bila dostupna na sajtu Predsedništva Srbije, sa tačnim vremenom i mestom održavanja ceremonije.

Međutim, ne hajući za ove lako proverljive činjenice, Tatalovićeva je gostujući na Novoj sve pokušala da predstavi u kontektstu protesta koje su isti dan održali cirkusanti pokreta koji predvodi Savo Manojlović, u narodu poznatiji kao Sava Paćoti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading