I POSLE 10 GODINA VUČIĆ UŽIVA POVERENJE GRAĐANA: Jovana Jeremić je pokazala anketu, predsednik prokomentarisao OVIM REČIMA!

Autor: Republika

Vesti

13.02.2022

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je gostujući na TV Pink da je ponosan na činjenicu da mu posle 10 godina vlasti u Srbiji građani i dalje veruju.

I POSLE 10 GODINA VUČIĆ UŽIVA POVERENJE GRAĐANA: Jovana Jeremić je pokazala anketu, predsednik prokomentarisao OVIM REČIMA!

Foto: TV Pink/printscreen

Gostujući u Novom jutru kod Jovane Jeremić, šef države je naglasio da govori o brojnim temama, a jedna od njh je i anketa koju je pokazala voditeljka.

Prema toj anketi, predsednik Srbije i dalje uživa nepodeljno poverenje građana.

- Pomenuli ste poplave. Od poplava do korone, to su stotine neprospavanih noći, da sve stignete na vreme, nabavite respiratore, da odbranite mesta od poplava. Da podižete zemlju, i živite za svaku fabriku, za svaki kilometar puta. I mnogi to cene, ali ima i onih kojima je bolje, ali neće da kažu to. Mnogi uzimaju bolji život zdravo za gotovo. I to je normalno, ljudi imaju pravo da žele drugačije, imaju pravo da im se čini da bude mnogo bolje - rekao je Vučić.

Vučić je potom imao priliku i da čuje glas građana, koji su govorili o problemima koji treba da se reše u Srbiji, pohvalivši njegovo upravljanje državom.

Uživo intervju sa predsednikom Srbije možete pratiti na našem sajtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toza

13.02.2022 11:06

Naravno da Vučić uživa poverenje građana Srbije kad nas je Spasio bede, kriminala, Đilasa, ratova, a sada će nas spaziti i od Ponoša i NATO bukagija koje nam je Ponoš spremio