ĐILAS I PONOŠ SLAVE GODIŠNJICU NEZAVISNOSTI LAŽNE KOSOVSKE DRŽAVE! Kurti hvali njih, oni njega! NEVIĐENA SRAMOTA!

Autor:

Vesti

17.02.2022

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas i mediji koji su pod njegovom kontrolom obeležili su godišnjicu lažne države Kosovo hvalospevima o Aljbinu Kurtiju, a pljuvanjem po Srbiji i predsedniku Vučiću.

ĐILAS I PONOŠ SLAVE GODIŠNJICU NEZAVISNOSTI LAŽNE KOSOVSKE DRŽAVE! Kurti hvali njih, oni njega! NEVIĐENA SRAMOTA!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ, ST/V. Lukić

Naime, niskotiražne Đilasove novine "Danas" u današnjem broju objavili su intervju sa Demušom Šašom, izvršnim direktorom EPIK Instituta na Kosovu, putem koje zajedničkim snagama Kurtijevu vladu ocenjuju kao najprogresivniju, a Vučićevu kao najkorumpiraniju!?

Interesantno je da mediji pod kontrolom Aljbina Kurtija slave Zdravka Ponoša, kandidata za predsednika Srbije ispred SSP-a, čiji je lider Dragan Đilas.

Time, očigledno Đilas i njegovi mediji pokušavaju da uzvrate uslugu Aljbinu Kurtiju, koji da bi napakostio srpskom narodu na Kosovu, koje apsolutno poverenje poklanja Srbiji i njenom aktuelnom predsedniku Aleksandru Vučiću, oberučke prihvatio Zdravka Ponoša.

Podsetimo, Ponoš je obišao KiM, želeći da skine koji procenat Vučiću jer smatra da će dobar deo srpskih birača biti sprečen da putuje u susedne opštine u centralnoj Srbiji kako bi glasao na izborima.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milos

17.02.2022 09:32

Mrtva trka je između Dragana Đilasa i Zdravka Ponoša ko je gori. Strašno je što ovo sve rade protiv Srbije.

Čeda

17.02.2022 10:31

Da Đilas zna za sramotu nebi se ovako ponasao!