OBRADOVIĆEVE SLATKE MUKE: Partizan dobio MEČ VINERA pred kup!

Autor:

Sport

17.02.2022

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana nastupiće na Kupu Radivoja Koraća, a plejmejker Dalas Mur ima velika očekivanja pred nastavak sezone.

OBRADOVIĆEVE SLATKE MUKE: Partizan dobio MEČ VINERA pred kup!

Foto: Starsport

Željko Obradović

KK Partizan pokušaće u "Čairu" da osvoji Kup Radivoja Koraća, a trener crno-belih Željko Obradović konačno je dobio Dalasa Mura kakvog želi. Naime, omaleni plejmejker pokazao je u Železniku da ozbiljno može da se računa na njega u završnicama, a videćemo da li će baš on biti "meč viner" Parnog valjka tokom završnog turnira u Nišu.

Nisam ja samo šuter za tri poena, umem još ponešto - sa osmehom je naveo Mur za "Mozzartsport", a zatim je pojasnio:

Republika

Foto: Starsport

Dalas Mur

Šut baš nije funkcionisao, čak sam i neka slobodna bacanja promašio što se baš retko dešava, ali sam uspeo da nađem način da postižem poene. Imam raznovrstan arsenal i mislim da mogu da pomognem timu u bilo kojoj situaciji na meču. Bez obrzira da li je to u finišu kao protiv FMP ili u bilo kom drugog trenutku.

Mur je zahvalan Žocu na poverenju koje je dobio u Beogradu.

Nije mi bitna statistika, ali ono što mi je baš drago je poverenje koje dobijam. Od trenera i saigrača. Kada sam promašio nekoliko otvorenih šuteva, Obradović mi je rekao da ne prestajem. Uvideo je da mogu da pomognem. Saigrači su me uvek bodrili. To dosta znači - istakao je Dalas Mur.

Podsetimo da je plejmejker sa albanskim pasošem "Panterima" ubacio 21 poen, većinu u završnici, a Partizan će prvi meč na jugu Srbije odigrati u petak, kada će se u borbi za polufinale sastati sa zemunskim Borcem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading