TAJKUNSKA OPOZICIJA U ŽIVOM BLATU: Đilas pljuje po odlukama koje je sam doneo, OTKRIVAMO O ČEMU SE RADI!

Autor:

Vesti

14.02.2022

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunska opozicija pod kontrolom Dragana Đilasa spremna je na sve kako bi udarila na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

TAJKUNSKA OPOZICIJA U ŽIVOM BLATU: Đilas pljuje po odlukama koje je sam doneo, OTKRIVAMO O ČEMU SE RADI!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

U pokušaju da zarade neki jeftin politički poen, Dragan Đilas i njegovi puleni spremni su da idu toliko nisko čak i da pljuju po sopstvenim odlukama.

Dokaz za to su i konstantni pokušaji da se odluka o izgradnji takozvanog K Distrikta na Kalemegdanu pripiše aktuelnoj vlasti, iako su "žuti" bili ti koji su odluku doneli.

Prema lako proverljivim informacijama, odluka je doneta na sednici Skupštine grada Beograda održanoj 9. marta 2012. godine, upravo u vreme kad je Đilas vodio prestonicu, a njegova klika iz Demokratske stranke vedrila i oblačila Srbijom. 

Tada je, što je objavljeno i u Službenom glasniku, doneta odluka o "Izgradnji plana detaljne regulacije za područje Opštine Palilula", koja između ostalog predviđa i izgradnju takozvanog K Distrikta.

Iako promenom režima, kako u Srbji tako i u Beogradu, odluka nije menjana, Đilas preko svojih propagandnih glasila na svaki način za tako nešto pokušava da optuži vladajuću Srpsku naprednu stranku i njene koalicione partnere.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mustafa Strašni

06.03.2022 04:06

Điki je karikatura ovoga društva... On i njegov pulen Ponoš, face godine...