VUKADINOVIĆ SRUŠIO SNEŠKA ĐILASU! Dva istraživanja pokazala koliko je tajkun NEBITAN! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

16.02.2022

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politički analitičar Đorđe Vukadinović raskrinkao je Dragana Đilasa i njegove laži kako će pobediti i u Beogradu i na predsendičkim izborima.

VUKADINOVIĆ SRUŠIO SNEŠKA ĐILASU! Dva istraživanja pokazala koliko je tajkun NEBITAN! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Dragan Đilas i Đorđe Vukadinović

Opozicija predvođena žutim tajkunom nedeljama unazad priča kako će Zdravko Ponoš pobediti na predsedničkim izborima, a Vladeta Janković biti novi gradonačelnik Beograda. Kako bi se u narodu reklo "što babi milo, to joj se i snilo".

Istina je daleko drugačija, a to je potvrio i politički analitičar i takođe opozicionar Đorđe Vukadinović.

Bivši poslanik je istakao da poslednja istraživanja pokazuju da je Srpska napredna stranka favorit u Beogradu, nasuprot priči Đilasove koalicije u kojoj su još Vuk Jeremić i Zoran Lutovac.

- Tenzija je u Beogradu podignuta jer se procenjuje da su tu šanse opozicije nešto veće ali, naglašavam, to ne znači da opozicija dobija Beograd. Vlast je favorit i u Beogradu - navodi Vukadinović.

On se potom osvrnuo i na situaciju oko spomenika Stefanu Nemanji, za koji je kandidat SSP Vladeta Janković najavio da će ga izmestiti u Marinkovu baru ili Borču, jer predstavlja ruglo u centru grada.

Sada je Vukadinović naglasio da je većina ispitanika u anketi rekla da spomenik Stefanu nemanju treba da bude na mestu na kojem se i nalazi, na platou kod nekadašnje Glavne železničke stanice.

- Rejting spomenika Stefanu Nemanji je - ZA 45,6%, PROTIV 31,6% - rekao je Vukadinović.

Na to se nadovezao marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

- Paradoks je da znamo rejting spomenika, a ne znamo rejting Đilasa - poručio je Krstič, a onda je usledio odgovor Vukadinovića koji je zakucao tajkuna.

- Znamo, on ima baš malo, vrlo malo! Mnogo malo - naglasio je Vukadinović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading