IZ ŠATORA PRAVO U MOSKVU! Savo Paćoti misli da se narod kopča na leđima: LAŽNI EKOLOG SE BAŠKARI U ELITNOM HOTELU I HUŠKA NA PROTESTE!

Autor: Republika

Vesti

13.02.2022

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savo Manojlović u narodu poznatiji kao Savo Paćoti, Rokfelerov potrčko i lažni borac za ekologiju, svoje pristalice otvoreno vuče za nos!

IZ ŠATORA PRAVO U MOSKVU! Savo Paćoti misli da se narod kopča na leđima: LAŽNI EKOLOG SE BAŠKARI U ELITNOM HOTELU I HUŠKA NA PROTESTE!

Foto: Republika

Savo Manojlović u hotelu Moskva

Portal Republika, naime, došao je u posed ekskluzivne fotografije na kojoj se vidi Savo Paćoti kako bezbrižno sedi u hotelu Moskva, jednom od elitnih prestoničkih hotela u kome cene nisu baš za svačiji džep, dok istovremeno poziva svoje saborce u borbu protiv vlasti u Srbiji.

Verovatno se vodeći alanfordovskom logikom "Bolje u hotelu nego u šatoru", Malojlović se otvoreno ruga onome što navodno propagira.

Republika

Foto: Republika

 

Ovaj lažni borac za ekologiju, koji je raskrinkan kada je otkriveno da je njegova organizacija "Kreni pokreni" debelo finansirana parama sa Zapada, od Rokfeler fodacije pre svega, svojim najnovijim gestom samo je još jednom dokazao da su takozvani ekološki protesti samo paravan za napad na režim u Srbiji.

Podsetimo, Republika je već pisala o spektakularnom otkriću da Manojlović "fura" cipele Paćati koje koštaju oko 500 evra, dok se istovremeno prodaje maglu o navodnoj borbi za zdraviju zemlju, vodu, vazduh...

Ko ga ne zna, skupo bi ga platio.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

Komentarišući očigledno licemerje Manojlović, marketinški stručnjak Nebojša Krstić kaže da lažni ekolozi organizuju lažno kampovanje samo dok su kamere u blizini.

- Sve što je vezano za njih je čista obmana građana Srbije i manipulacija ozbiljnim temama za sopstvenu korist - konstatuje Krstić.

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da u Manojlovićevom pristupu nema ničeg autentičnog, te da je boravak u Moskvi, samo odmor
od jednog performansa koji izdvodi: 

- Radi se o jednoj kampanji i nije to nikakav suštinski gandijevski otpor, on je u jednom performansu koji treba da ga izdvoji kao ličnost. To što sedi u Moskvi, a ujutru ili uveče u Pionirskom parku je samo još jedan dokaz da se ne radi o pravoj građanskoj neposlušnosti zbog nekih visokih moralnih ciljeva, to je jedan kako on vidi zasluženi odmor od kampanje. U njemu nema ništa autentično. Politiku, u kojoj temu ekologije koristi kao zanimljivu i nepotrošenu, nije shvatio kao veliku ličnu žrtvu, zato ne čudi što sedi u hotelu dok propagira svoje ideje i zamara javnost sobom i svojim angažmanom - konstatuje Vuk Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading