SAVO PAĆOTI! Rokfelerov potrčko u cipelama od nekoliko stotina evra! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

11.02.2022

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktivista pokreta "Kreni-promeni" i lažni borac za ekologiju Savo Manojlović, još jednom je pokazao koliki je folirant.

SAVO PAĆOTI! Rokfelerov potrčko u cipelama od nekoliko stotina evra! (FOTO)

Foto: Tanjug

Manojlović je sinoć postavio šator za kampovanje ispred Predsedništva Srbije, a sve u želji da se predstavi borcem za ekologiju. Lažnim, podrazumeva se.

I tako je vajni ekolog, kojem su prethodno ispunjeni uslovi koje postavio pred državne organe, ponovo odlučio da malo protestuje, verovatno jer je dobio naređenje od raznih organizacija iz inostranstva, o čemu su Srpski telegraf i Republika već pisali.

E sad je lažni ekolog Savo, poznatiji i kao potrčko od Rokfelera, rešio da se pohvali i to čuvenim Paćoti cipelama, čija vrednost ide čak i do 700 evra. Da kažemo da Savo nije kupio baš one najskuplje, već je bio "skroman", pa je pazario one od 500 evra, jasno je kako i zašto se Manojlović bavi ekološkim problemima.

Foto: Twitter/SavoManojlovic

Savo Manojlović u Paćoti cipelama ispred Predsedništva

Da bi punio svoje džepove i mogao da kupuje skupocenu obuću i garderobu. Savo Manojlović je sada Savo Paćoti, a videćemo da li će u narednom periodu biti i Savo D&G, Savo Louis Vuitton, Savo Gucci...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Očajno pero

11.02.2022 10:03

On je Savo zgubidan. Potvrđuje onu tezu da je između doktora nauka i onog za duševnu bolnicu jedan korak. Savo jeć za tu drugu stranu napravio pola koraka još pola pa će slučaj šotvrditi pravilo. Bravo savo na pravom si putu. Prešao si se ako misliš da će država da se odrekne nekoliko stotina milijardi evra, zarad tvojih cipela i usijane glave. Umislio si se mnogo dečko. Nisi ti Srbija!!!

Slavica

11.02.2022 10:20

SRAmota Lazov DNO

вилогорски

11.02.2022 10:57

Ljudi sačekajmo još malo, da vidimo šta to Sava nudi narodu u vidu novih ideja. Problema ovaj narod ima na pretek. E sad treba neko da te problema sakupi uokviri definiše u obrati se narodu kako da ih reši. Tu je problem a ne u cipelama ili haljunama, torbama Jelene Karleuše uli Paćotija :-)

Marko

11.02.2022 11:36

Čovek koji prima debele pare od samih onih koji iskopavaju litijum, da ga ne bi iskopavali mi u Srbiji i da ne bi smo zaradili!