PALMA PRESAVIO TABAK: Podneo tužbu protiv Marinike Tepić zbog najnovijih laži koje je izgovorila

Autor:

Vesti

11.02.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marinković Palma podneo je tužbu protiv Marinike Tepić.

PALMA PRESAVIO TABAK: Podneo tužbu protiv Marinike Tepić zbog najnovijih laži koje je izgovorila

Foto: printskrin

Dragan Marković Palma

- Danas sam Osnovnom sudu u Jagodini podneo tužbu, zbog povrede ugleda i časti, protiv Marinike Tepić, radnice siledžije i zlostavljača žena Dragana Đilasa, zbog najnovijih laži koje je iznela u dokumentarnom filmu "Junaci doba zlog", emitovanog 09. 02. 2022. godine na TV N1“, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pa dodao: 

„Tepić je izjavila da je navodno jedna devojka januara 2019. godine u jednom od navodnih stanova u Jagodini koji su navodno služili za podvođenje maloletnica, bila seksualno toliko zlostavljana, da je navodno završila u bolnici i da su navodno lekari pozvali policiju i da je navodno došlo do smena u jagodinskoj policiji i da je navodno tu informaciju dobila od jednog navodnog policijskog službenika. Lažov Marinka Tepić je ceo taj navodni slučaj povezala sa mojim imenom. U slučaju takvih krivičnih dela mora postojati trag u bolnici ili Domu zdravlja ili u policijskim zapisnicima. Opšta bolnica u Jagodini, za koju Tepić tvrdi da se u istu prijavila navodna zlostavljana devojka, već je saopštila da takvog slučaja u toj bolnici nije bilo, odnosno da je u tom periodu koji pominje Marinika Tepić bilo pet prijavljenih slučajeva nasilja, od kojih su četiri bila među bračnim drugovima, a jedan prema starijoj osobi, te da se takvi slučajevi prijavljuju policiji i Centru za socijalni rad, te da drugih slučajeva nije bilo i da iste nije moguće prikriti imajući u vidu stroge procedure.

Republika

Foto: Tanjug/Dušan Aničić, Jadranka Ilić

Marinika Tepić i Dragan Marković Palma

 

Kako je naveo Dragan Marinković Palma, Marinika Tepić laže u talasima i ona je deo organizovane lažovske grupe na čelu sa siledžijom i zlostavljačem žena Draganom Đilasom.

-  Đilas koji je pretukao svoju ženu i njenog oca pred svojom decom i za što je prijavu podnela njegova žena Iva Đilas i ta prijava je stvarna sa dokazanim delom, a što do dan danas nije procesuirano. To udruženje lažova sebe predstavlja kao političku partiju, a radi se o lažovima, prevarantima, ludacima i kriminalcima. Ona kaže da ima mnogo svedoka, mnogo žrtava i dobila je informaciju od jednog navodnog policijskog službenika. Neka kaže jednog svedoka, a da nije kriminalac i da ne laže, neka navede jednu žrtvu i neka navede ko je taj navodni policijski službenik. Sve su notorne laži od početka, niti ima svedoka, niti ima žrtava, a taj policijski službenik je izmišljen kao i sve ostalo, jer jednostavno to što ona pominje se nikada nije desilo“ kazao je Marković. „Ja sam protiv svih članova tog udruženja lažova oličenih u Stranci slobode i pravde koji su lagali protiv mene tužbe podneo još maja 2021. godine i još uvek čekam pravdu na sudu. Tek jedno ročište je bilo prošle nedelje kada se kriminalac Branislav Radosavljević koji je šest puta hapšen zbog krađe automobila i osuđivan, nije pojavio jer ga navodno boli zub. U toj stranci, odnosno tom udruženju lažova je sve navodno. Takođe sam danas podneo još jedan podnesak protiv predsednice tog udruženja lažova u Jagodini Katarine Jokić i tražim veštačenje njenog zdravstvenog stanja - rekao je Marković.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Saša

11.02.2022 13:05

Treba tužiti za svaku javnu uvredu.