NAKON MEDIJSKE PAUZE ISPLIVALA NAGA SLIKA NINE RADULOVIĆ: Svi su u šoku nakon prizora RAZGOLIĆENE VODITELJKE! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.02.2022

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Nina Radulović je pokazala kako uživa na snimanju.

NAKON MEDIJSKE PAUZE  ISPLIVALA NAGA SLIKA NINE RADULOVIĆ: Svi su u šoku nakon prizora RAZGOLIĆENE VODITELJKE! (FOTO)

Foto: Promo foto

Nina Radulović se već dugo nije pojavljivala na malim ekranima, a nakon preležane korone je imala probleme sa leđima pa je bila prinuđena da ode na bolovanje.

Republika

Foto: instagram.com

Voditeljka Nina Radulović

Voditeljka je čitave dve godine bila na medijskoj pauzi, a u međuvremenu je započela svoj novi projekat "Srcem kroz ravnicu" zajedno sa kolegom Slavišom Čurovićem.

Republika

Foto: Promo

Voditeljka Nina Radulović i Slaviša Čurović

Nina je sada objavila sliku na svom Instagram nalogu u kupaćem iz bazena, a sve to dok je voditeljski par otputovao u neke daleke krajeve radi snimanja.

 

 

 

 

 

Podsetimo, Nina je preležala koronu, nakon čega je morala da ide na operaciju jer je imala povredu.

- Korona je bila okidač za još veće probleme, a onda sam se nedavno i povredila. Operacija je bila neizbežna, sad sam na oporavku. Operisana sam endoskopski. Tada je rez manji, navodno je brži i izvesniji oporavak. Izlazi se iz bolnice sutradan. Sledi nekoliko nedelja mirovanja, pa fizikalna terapija. Ja ću ići uskoro i u banju - odgovorila je Nina na društvenim mrežama jednom prilikom, prenosi Kurir.

Republika

Foto: Promo foto

Voditeljka Nina Radulović i Slaviša urović

- Ne smete da se saginjete ni uvrćete mesec dana nakon operacije. Nema dugog sedenja ni hodanja. A ja još uvek osećam strujanje tog nerva niz nogu, ali sva je prilika da živcu treba oporavak, jer je bio pritisnut godinu dana - kaže voditeljka.

Republika

Foto: Promo foto

Voditeljka Nina Radulović

Nina je godinama imala sitne znake da je imala probleme sa kičmom, ali nisu bili toliko jaki da bi je ometali u svakodnevnici pa nije davala previše značaja tome.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Voditeljka Nina Radulović

- Kad malo razmislim, shvatam da problem sa leđima nije novijeg datuma. Godinama telo mi je slalo opomene, koje nisam shvatala ozbiljno. Savete u vezi sa zdravljem nije zgodno davati, jer je odgovornost u tom slučaju velika, ali mogu da podelim svoje iskustvo. Kada sam otkrila da imam problem modernog doba, kako zovu diskus herniju, preporučeno mi je obavezno vežbanje, do kraja života. Da se ne bi ovaj problem pojavio, treba početi sa vežbanjem leđnih i trbušnih mišića što ranije, u razvojnom periodu, odnosno u pubertetu. Bavljenje sportom je očigledno najvažnija terapija - poručila je Nina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading