MINISTAR PRESAVIO TABAK! Mali podneo tužbe, stigla potvrda iz suda

Autor:

Vesti

10.02.2022

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Siniša Mali podneo je Upravnom sudu dve tužbe protiv odluka organa Univerziteta u Beogradu u vezi sa njegovom doktorskom disertacijom.

MINISTAR PRESAVIO TABAK! Mali podneo tužbe, stigla potvrda iz suda

Foto: ST/N. PANČIĆ

Upravni sud je formirao dva predmeta po tužbama Siniše Malog i to po tužbi od 13. decembra 2021. godine protiv Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu i po tužbi od 30. decembra 2021. godine, protiv tuženog Senata Univerziteta u Beogradu, precizirali su za Tanjug u Upravnom sudu.

- Navedeni predmeti su u radu i biće rešeni u razumnom roku, budući da su sudije dužne da rešavaju predmete po redosledu prijema tužbe u sud, u skladu sa Programom rešavanja starih predmeta i sa posebnim prioritetom u rešavanju predmeta koji se po zakonu i Sudskom poslovniku smatraju hitnim - navode iz suda.

Republika

Foto: printscreen/Google Earth

 

Senat Univerziteta u Beogradu poništio je krajem prošle godine doktorsku diplomu Malom.

Na sednici Senata je doneto rešenje o poništavanju prethodne odluke Senata Univerziteta u Beogradu iz decembra 2019. godine o stečenom naučnom nazivu doktor nauka, a doneta je zbog utvrdenog neakademskog ponašanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđela

10.02.2022 19:20

I treba da tuži