MORAO DA REAGUJE MUP! Đilasov portal uhvaćen u masnoj laži - DA LI JE STEFANOVIĆ EVIDENTIRAN U APLIKACIJI "STOP LISTA"?!

Autor: Republika

Vesti

07.02.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal „Direktno“ nastavlja da vodi svoju kampanju laži protiv Ministarstva unutrašnjih poslova, saopštio je MUP.

MORAO DA REAGUJE MUP! Đilasov portal uhvaćen u masnoj laži - DA LI JE STEFANOVIĆ EVIDENTIRAN U APLIKACIJI "STOP LISTA"?!

Foto: Tanjug/printscreen

Svakodnevno iznošenje lažnih vesti i informacija o našem Ministarstvu na pomenutom portalu ima samo jedan cilj, a to je pokušaj urušavanja ugleda i integriteta naše institucije i naših pripadnika, te je Ministarstvo unutrašnjih poslova ponovo prinuđeno da odgovori na najnovije laži koje su iznete u tekstu objavljenom 7. februara, a u kome se tvrdi da je ministar odbrane Nebojša Stefanović evidentiran u aplikaciji "Stop-lista" Uprave granične policije kao bezbednosno interesantno lice, što je notorna laž.

Naime, potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović ne nalazi se u evidencijama koje vodi Ministarstvo unutrašnjih poslova, a koje se odnose na bezbednosno interesantna lica kao što to tvrdi portal „Direktno“. 

Republika

Foto: Tanjug/printscreen

 

Ministar odbrane Nebojša Stefanović je štićena ličnost i u više navrata je prelazio državnu granicu Republike Srbije, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije su u skladu sa zakonom propisanim nadležnostima preduzimali sve potrebne mere i radnje. 

Apsurd navedenih tvrdnji ovog portala ogleda se i u činjenici da Ministarstvo odbrane, Ministarstvo unutrašnjih poslova i sve ostale službe bezbednosti aktivno sarađuju na podizanju stepena bezbednosti svih štićenih lica. 

U okviru te saradnje, podaci o putovanjima štićenih lica se između službi bezbednosti unapred razmenjuju, radi blagovremene pripreme i preduzimanja posebnih mera bezbednosti na objektima koji su u nadležnosti Ministarstva unutrašnjih poslova. 

Dakle, još jedna laž portala „Direktno“ je razotkrivena, a naše Ministarstvo će uvek insistirati na istini i neće dozvoliti da se iznošenjem laži zarad sticanja jeftinih političkih poena blati ugled i čast naše institucije i naših pripadnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Hercegov grad

09.02.2022 08:01

I da je tako,sve izdajnike i saradnike stranih sluzbi treba stvaviti pod prismotru!