Vulin sa donatorima obišao porodicu Gajić u Sitnici u Republici Srpskoj (FOTO)

Autor:

Vesti

08.01.2022

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas, u Sitnici u Republici Srpskoj, porodicu Miloša Gajića, samohranog oca četvoro dece, kojoj je na njegovu incijativu "Naša banka" donirala sredstva za sanaciju i renoviranje kuće.

Vulin sa donatorima obišao porodicu Gajić u Sitnici u Republici Srpskoj (FOTO)

Foto: MUP Srbije

Vulin je predstavnicima donatora Dejanu Vukliševiću iz "Naše banke" i Bojanu Galiću iz građevinske firme "Galens invest", koji su zajedno sa njim obišli porodicu, zahvalio na pruženoj pomoći i visokom stepenu društvene odgovornosti koju su pokazali.

U ime porodice, donatorima i ministru Vulinu zahvalio se 14-godišnji Jovan Gajić, koji je prodavajući maline kako bi prehranio porodicu privukao pažnju medija i ukazao na problem ove porodice, saopštio je MUP Srbije.

Jovan i njegova braća i sestra prošle godine ostali su bez majke, a brigu o njima vodi otac Miloš, građevinski radnik.


Primanja su mala, pa su i deca preuzela na sebe deo posla kako bi zaradili za život. Posla se nije libio ni najmlađi Jovan koji je prošlo leto prodavao maline ali i pomagao ocu u njegovom poslu, donosio cigle, mešao malter i kaže da mu ništa nije bilo teško.

Zavoleo je posao uz oca i želja mu je da bude građevinski inženjer.

- Pokušavali smo da zaradimo i borili smo se kroz život. Kuća je sređena, bolje je, lepše, toplije. Svako od nas četvoro dobilo je sada svoju sobu - rekao je Jovan.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading