I, OPET ĆE DA KUKAJU NA CENZURU! Opozicija se žali na medijski mrak, ALI OVA FOTOGRAFIJA SVE OBJAŠNJAVA - PAMETNOM DOSTA!

Autor: Republika

Vesti

10.02.2022

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslovne strane nedeljnika dokazuju licemerje opozicije koja tvrdi da u Srbiji vlada medijski mrak.

I, OPET ĆE DA KUKAJU NA CENZURU! Opozicija se žali na medijski mrak, ALI OVA FOTOGRAFIJA SVE OBJAŠNJAVA - PAMETNOM DOSTA!

Foto: printscreen

Srpska opozicija ne propušta priliku da optuži vlast za uvođenje medijskog mraka, a naslovne strane nedeljnika najbolje pokazuju koliko je ta teza licemerna!

U današnjem izdanju Nedeljnika, naime, na naslovnoj strani je intervju sa Vladetom Jankovićem, Đilasovim kandidatom za gradonačelnika Beograda.

Nedeljnik vreme na naslovnoj strani najavljuje intervjuu sa Dobricom Veselinovićem, kandidatom koalicije "Moramo", takođe za prvog čoveka prestonice.

Kada je pak reč o nedeljniku NIN, naslovna strana je profesor Miodrag Zec, koji podržava opoziciju i koji se čak pominjao i kao mogući kandidat za predsednika Srbije.

Sve u svemu, tri nedeljnika u Srbiji na naslovnim stranama daju prostor opozicionim političarima, dok istovremeno lideri opozicije na sav glas kukaju kako u Srbiji vlada strašna medijska cenzura!

Da nije tužno bilo bi smešno!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (5)

Loading
Aleksandar

10.02.2022 10:35

Da bas su slabo u medijama samo na naslovnim stranama!

Veljko

10.02.2022 18:26

Cilj opozicije je da se dokaze kako ne postoji demokratija u Srbiji, narocito stranim institucijama, bez obzira na pravo stanje medija kod nas...

Krman

11.02.2022 02:28

Kakav medijski mrak?Djilasovi mediji vode hajku protiv predsesnika Aleksandra Vucica. U plisanim rukavicama pozivaju na linc. Sa druge strane ostali mediji izvestavaju o svim desavanjima.Kakav mrak?Nije medijski mrak vec strah sto ce opet izgubiti.

Krman

11.02.2022 02:30

Nije medijski mrak vec strah opozicije da ce opet izgubiti.