ŠTA JE SA VLADETOM?! Đilasov kandidat za gradonačelnik načisto prso: Ruske crkve su kičeraj kao i spomenik Stefanu Nemanji! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

07.02.2022

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidat tajkuna Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković po svemu sudeći izgubio je dodir sa realnošću pošto je rusku arhitekturu proglasio za kič.

ŠTA JE SA VLADETOM?! Đilasov kandidat za gradonačelnik načisto prso: Ruske crkve su kičeraj kao i spomenik Stefanu Nemanji! (VIDEO)

Foto: printscreen

Vladeta Janković

Gostujući na jednoj od televizija Janković se debelo upetljao obrazlažući svoj stav o spomeniku Stefanu Nemanji, za koji je ranio tvrdio da bi ga trebalo premestiti u Đurđeve stupove.

- To je ruski način, da tako kažem. Ruski likovni spomenici, pa ako hoćete i ukrašavanje hramova, pravoslavnih crkava, uvek ima jedan element kiča i to je nešto što odgovara njihovom mentalitetu - rekao je Janković odgovarajući na pitanje kako je moguće da spomenik Stefanu Nemanji bude kičast u centru Beograda, a da ne bude u Đurđevim stupovima.

Podsetimo, Janković je nedavno obelodanio da ulazi u trku na izborima za grad Beograd, a u kampanju je ušao rugajući se ljudima koji žive u obodnim gradskim opštinama.

Pogledajte video.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Očajno pero

07.02.2022 08:19

Uz dužno poštovanje za vašu stručnost, profesorko zvanje i dr, sada mi je jasno zašto za ljude u vašim godinama kažu da su senilni ili srbski rečeno izlapeli. Oprađtamo vam zbog vaših godina, što ne znate šta radite i pričate.