PORED TAKVIH PRIJATELJA, NEPRIJATELJI MU NISU TREBALI! Šutanovac žestoko udario na Jankovića, POMENUO ĐINĐIĆA!

Autor:

Vesti

10.02.2022

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ministar odbrane i bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac raskrinkao je Đilasovog kandidata za gradonačelnika Beograda, Vladetu Jankovića.

PORED TAKVIH PRIJATELJA, NEPRIJATELJI MU NISU TREBALI! Šutanovac žestoko udario na Jankovića, POMENUO ĐINĐIĆA!

Foto: printscreen

Janković je u intervju za Nedeljnik govorio i o svojim odnosima sa ubijenim premijerom Zoranom Đinđićem nazvavši ga prijateljem, što je pokrenulo buru na društvenim mrežama.

Uz to, Janković je ocenio da mu je bivši premijer i predsednik Vojislav Koštunica pomogao u odluci da uđe u trku za gradonačelnika prestonice, što takođe nije ostalo neprimećeno na Tviteru.

- Vladeta Jankovič napreduje: juče se iznenada setio da mu je Đinđić bio "lični prijatelj", danas se, evo, hvali da mu je Koštunica pomogao da donese odluku o kandidaturi za gradonačelnika... Kjut - ocenio je jedan od tviteraša i dodao:

- Molim se da neko prof. Jankoviću objasni da ne možeš da se hvališ "ličnim prijateljstvom" sa ZĐ i da ti istovremeno "crvene beretke" budu okej... Ne ide da se u tim godinama blamira baš toliko... - naveo je on.

Na sve se nadovezao Šutanovac konstatujući:

- Pored takvih prijatelja neprijatelji ti nije potreban - napisao je Šutanovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading