Nataša Kandić: Podržavam opoziciju u borbi protiv Vučića!

Autor:

Vesti

10.02.2022

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnivačica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić podržala je izlazak Ne davimo Beograd na predstojeće izbore u Srbiji.

Nataša Kandić: Podržavam opoziciju u borbi protiv Vučića!

Foto: Media centar Beograd

- Smatram da Ne davimo Beograd zaslužuje podršku, uoči predstojećih izbora, jer ne samo da su dosledno i posvećeno prethodnih godina ukazivali na probleme sa kojima se suočava Beograd, već poruke koje šalju u vezi sa vladavinom prava, odnosima u regionu, sa našim susedima, su takve da cenim da bi njihovo prisustvo u parlamentu bilo od velikog značaja i da je to pravac kojim bi budući sastav Skupštine Srbije trebalo da ide – obrazlaže za medije Kandić podršku Ne davimo Beograd, upućenu nedavno na društvenim mrežama.

Ona je na Tviteru objavila da je “Ne davimo Beograd šansa za Beograd”.

Tu su “Beli listići” i svi građani kojima je dosta nacionalističke opozicije da podrže Dobricu Veselinović za gradonačelnika Beograda – napisala je Kandić.

Kako je rekla za beogradske medije, prisustvo Ne davimo Beograd u budućem sastavu Skupštine Srbije bilo bi značajno i u korist javnog interesa, jer bi odražavalo ispravan put, put ka Evropskoj uniji, gde spada I poštovanje Međunarodnog suda pravde, odnosno svega onoga, što predstavlja i ukazuje na ispravan i trenutku odgovarajući sistem vrednosti.

U moru desničarskih i nacionalističkih pokreta i političkih organizacija, Ne davimo Beograd predstavlja opciju koju bi bilo dobro I javnom interesu podržati na izborima – zaključuje Kandić.

Ne davimo Beograd sastavni je deo predizborne koalicije “Moramo”, koju osim ove inicijative, čine i Ekološki ustanak, Akcija, Politička platforma solidarnost, kao i druge lokalne organizacije.

Iako je od osnivanja prošlo osam godina, aprilski izbori biće prvi put da Ne davimo Beograd izlazi, osim na beogradske, i na republičke izbore.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Вагнер

10.02.2022 07:57

Кога је брига шта ово лице говори?!

Daniela

10.02.2022 08:19

Ovde se dakle radi o borbi protiv Vučića a ne o planu za bolju budućnost Srbije. To ne prolazi!

Zoran B.

10.02.2022 08:28

Odlično se sećamo svi ko je Kandić Nataša i šta je sve radila u prošlosti.

Radislav

10.02.2022 08:30

Dotična persona nije Vučiću ni ono crno ispod nokta što bi se reklo u narodu.