NAJBOLJI U TIMU OKLAHOME: Pokuševski postavio rekord sezone! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.02.2022

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksej Pokuševski ostvario je najbolji učinak sezone u porazu njegove ekipe od Toronto Reptorsa 117:98.

NAJBOLJI U TIMU OKLAHOME: Pokuševski postavio rekord sezone! (VIDEO)

Foto: AP Photo/Nate Billings

Aleksej Pokuševski

Pokuševski je za pola sata provedenih na parketu postigao 18 poena (7/9 iz igre, 4/5 za tri), četiri skoka, isto toliko ukradenih lopti, dve blokade, te po jednu asistenciju i izgubljenu loptu.

U timu Oklahome Isti broj poena kao Pokuševski upisao je i Teo Maledon, dok je Dort postigao 15 poena uz po 4 asistencije i skoka.

Toronto je do pobede predvodio Paskal Sijakam sa 27 poena, 16 skokova, i 5 asistencija. Pratili su ga Fred Vanvlit sa 21 poenom, i Skoti Barns sa 17 poena.

Portland Trejblejzersi su na svom terenu bili bolji od Los Anđeles Lejkersa rezultatom 107:105. 

Lejkersima nije pomogla odlična partija Lebrona Džejmsa sa 30 poena uz po 7 skokova i asistencija da izbegnu šesti poraz u poslednjih osam utakmica.

Najbolji u timu Portlanda bio je Anferni Sajmons sa 29 poena i 5 asistencija. Jusuf Nurkić ostvario je dabl-dabl učinak. On je za 33 minuta provedenih na parketu postigao 19 poena uz 12 skokova.

Juta Džez ubedljivo je savladala Golden Stejt Voriorse 111:85. 

Osim prve četvrtine koja je protekla u egal igri, Džezeri su boljom igrom lako došli do pobede.

Najbolji u timu Jute bio je hrvatski internacionalac Bojan Bogdanović sa 23 poena i šest skokova. Donovan Mičel je zabeležio dabl-dabl učinak sa 14 poena i 10 skokova, a dodao je i osam asistencija, dok su po 13 poena upisali Majk Konli i Džordan Klarkson.

Džordan Pul je u porazu svog tima postigao 18 poena, Stefen Kari je dodao 16 poena, uz sedam skokova, dok je Endrju Vigins zabeležio 13 poena.

Srpski igrač Nemanja Bjelica nije igrao za goste zbog povrede leđa.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading