KAKAV, BRE MERKUR, ZORANE!? Hit reakcija predsednika Vučića na Drobnjakovo objašnjenje: Bio si odličan, nemoj više na televiziju!

Autor: Republika

Vesti

09.02.2022

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

V.D. direktor puteva Srbije Zoran Drobnjak rekao je predsedniku Srbije da će retrogradni Merkur pomoći u izgradnji puteva.

KAKAV, BRE MERKUR, ZORANE!? Hit reakcija predsednika Vučića na Drobnjakovo objašnjenje: Bio si odličan, nemoj više na televiziju!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je šokiran pričom Zorana Drobnjaka o povezanosti horoskopa i izgradnje puteva.

Premijerka Srbije Ana Brnabić ispričala je anegdotu koja se desila pre otvaranja petlje Pakovraće.

- Pre dve, tri nedelje, sedim kod predsednika i razgovaramo. Tu je bio naš drug Drobnjak, direktor "Puteva Srbije". To je bilo pre otvranja auto-puta petlje Pakovaća. Mi smo pričali, i u jednom trenutku je Drobnjak rekao kako veruje u horoskop i kako se sada nalazimo u retrogradnom Merkuru - rekla je premijerka gostujući u emisiji "Amidži šou".

- I taj retrogradni Merkur će nam pomoći u izgradnji puteva. Meni je to bilo beskranjo smešno. Predsednik, ozbiljan kakav je inače, ne veruje šta čuje svojim ušima od direktora jednog javnog preduzeća. Završi se to i zove on njega telefonom.

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Premijerka Ana Brnabić ispričala anegdotu o retrogradnom Merkuru

Je li, kakav, bre, Merkur - pitao ga je Vučić, a Drobnjak kaže: 

- Pa retrogradni Merkur.

- Kakav, bre, retrogradni Merkur, znaš li ti koliko para ulažemo u puteve, znaš li ti koliko mi radimo? - pitao je predsednik, a Drobnjak uzvratio:

- Jesam li bio dobar? - upitao je Drobnjak na šta je Vučić rekao:

- Bio si odličan, nemoj više da se pojavljuješ na televiziji - ispričala je premijerka anegdotu na koju su se svi nasmejali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

09.02.2022 10:30

Merkur i Merkurci.

Odgovori 11 4