DA POBEDIMO ZVEZDU PA DA PROSLAVIMO TITULU - Krilni igrač Partizana ne može da dočeka "večiti" derbi!

Autor:

Sport

09.02.2022

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kvinsi Menig veruje u šampionske kvalitete Partizana!

DA POBEDIMO ZVEZDU PA DA PROSLAVIMO TITULU - Krilni igrač Partizana ne može da dočeka "večiti" derbi!

Foto: Starsport

Izdanak Ajaksove škole i bivši napadač Tventea Kvinsi Menig pokazao se kao kvalitetno pojačanje u dresu Partizana. Na 22 odigrane utakmice u sva tri takmičenja ostvario je učinak od devet golova i pet asistencija i na taj način imao značajan doprinos rezultatima crno-belih u prvom delu sezone.

- Da, veoma sam srećan što smo prvi u šampionatu i što smo prezimili u Evropi. I isto tako sam prezadovoljam što sam uspeo da se uklopim u tim i ceo klub. Dobio sam dosta minuta na terenu u prvom delu sezone i ostao nepovređen, hvala Bogu - rekao je Menig.

Foto: Starsport

Kvinsi Menig u dresu Partizana

Nakon šest meseci u prestonici Srbije Menig ima samo prijatna iskustva.

- Osećam se prijatno i na terenu, i van njega. Ovde u Beogradu stil života mi izuzetno prija i veoma je lepo. Moja porodica i prijatelji često dolaze i neretko idemo na večere sa pojedinim saigračima. To mi dosta znači - ističe Kvinsi.

Saradnja sa stručnim štabom na čelu sa Aleksandrom Stanojevićem je na visokom nivou.

- Trener Stanojević me je dosta naučio. Stalno priča sa mnom na terenu i van njega. Veoma je direktan kada deli instrukcije i ukazuje na detalje koje radim dobro, kao i onda kada je potrebno neke stvari da popravim. Još uvek učim od njega i mislim da imam još dosta prostora za napredak. Da naučim dosta od njega, i kada je reč o igri, ali i o samom klubu i Srbiji i srpskom fudbalskom razmišljanju u celini - rekao je Menig.

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

"Večiti" derbi koji bi mogao da odluči šampiona na programu je već 27. februara na stadionu Zvezde.

- Derbi nam sledi na kraju ovog meseca koji će biti veoma naporan. To je najveća utakmica u Srbiji i svestan sam toga. Tada bismo mogli da napravimo veliki korak u šampionatu i to u pravcu osvajanja titule. Jedva čekam da igram tu utakmicu. Verujem da možemo da pobedimo - poručuje Menig.

Za kraj imao je Kvinsi poruku za navijače Partizana.

- Za navijače Partizana... Samo želim da im poručim da sam srećan što je zimska pauza uskoro gotova i da jedva čekam da opet budemo zajedno na stadionu. Nadam se da ćemo osvojiti titulu i svi zajedno je proslaviti na kraju sezone - podvukao je Kvinsi Menig za B92.net.

Crno-beli prvi meč u nastavku sezone odigraće u Nišu protiv Radničkog 12. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading