Ministar policije i predsednik PS-a Vulin: Da je predsednik Srbije, Ponoš bi ukinuo odluku o vojnoj neutralnosti i brzo nas uveo u NATO pakt

Autor:

Vesti

03.02.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagovao je na intervju Zdravka Ponoša, Đilasovog predsedničkog kandidata za nedeljnik "Vreme" u kome je izneo niz laži na račun predsednika Srbije Vučića.

Ministar policije i predsednik PS-a Vulin: Da je predsednik Srbije, Ponoš bi ukinuo odluku o vojnoj neutralnosti i brzo nas uveo u NATO pakt

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

- NATO general je prirodan kandidat NATO partija.Da je predsednik Srbije, Ponoš bi ukinuo odluku o vojnoj neutralnosti i brzo nas uveo u NATO pakt.

Kao što nije pitao vojsku šta misli o uništavanju oružja, ukidanju 63. padobranske i 72. specijalne brigade i izručenju naših oficira Hagu.

Ponoš ne bi pitao ni građane Srbije šta misle o NATO paktu, već bi nas brzo uveo tamo gde Srbija ne želi da bude - izjavio je ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagujući na intervju Zdravka Ponoša, Đilasovog predsedničkog kandidata za nedeljnik "Vreme" u kome je izneo niz laži na račun predsednika Srbije Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading