VOJNI SPECIJALAC ZA CRNE OPERACIJE TREBALO DA PUCA U VUČIĆA: Otkriveni novi detalji planiranog atentata na šefa države: HONORAR MILION DOLARA!

Autor: Republika

Vesti

24.01.2022

13:09

Atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića naručen je iz Južne Amerike, a egzekuciju je u prvoj polovini februara trebalo da izvrši snajperista, bivši vojni specijalac koji je, prema saznanjima Evropola, i ranije odrađivao "crne operacije" za mafiju i zapadne službe!?!

VOJNI SPECIJALAC ZA CRNE OPERACIJE TREBALO DA PUCA U VUČIĆA: Otkriveni novi detalji planiranog atentata na šefa države: HONORAR MILION DOLARA!

Tanjug/Profimedia

Ovo su poverljive informacije do kojih je došla policija jedne države EU i koje su našem MUP-u dostavljene 14. januara.

U dojavi koju je naša policija dobila navode se brojni podaci - imena zaverenika, imena i adrese paravan-firmi koje su učestvovale u nabavci i transportu oružja koje je trebalo da bude korišćeno za ubistvo, kao i brojne druge detaljne informacije o planu za likvidaciju šefa naše države.

Prema saznanjima Evropola, atentat na predsednika Srbije neposredno je naručio vođa zloglasnog "kavačkog klana" Radoje Zvicer, koji se, prema obaveštajnim podacima, trenutno nalazi u Južnoj Americi, najverovatnije u Kolumbiji.

On je, preko posrednika, za ubistvo angažovao bivšeg vojnog specijalca.

- Atentator je, prema podacima Evropola, već radio takozvane "crne operacije" za mafiju i zapadne službe. Za ovaj posao obećan mu je honorar od milion dolara, plus svi troškovi i logistika. Isplanirano je detaljno i njegovo izvlačenje iz Srbije nakon atentata i "trajno smeštanje" u jednoj zemlji Južne Amerike - prenosi sagovornik Informera koji je upoznat sa dojavom Evropola.

Tanjug/Printscreen

 

U izveštaju koji je dobila naša policija navodi se i da je atentat na predsednika Aleksandra Vučića trebalo da bude izveden u prve dve nedelje februara, i da su se razrađivala dva plana.

- Jedan plan je bio da to bude urađeno na nekom javnom skupu, a u drugi je da se presretne Vučićeva kolona i izazove saobraćajka nakon koje bi došlo do likvidacije - prenosi naš sagovornik, koji kaže da se u informaciji evropske policije pominju i imena dvojice visokopozicioniranih političara iz regiona!

- Oni su u najmanju ruku sve znali, a moguće je i da su aktivno učestvovali u planiranju ubistva Aleksandra Vučića! - precizira izvor Informera.

- Kretanje oružja pokriveno je papirima firmi koje se legalno bave trgovinom oružjem - otkriva sagovornik.

Informaciju o planiranom atentatu na predsednika Srbije saopštio je u petak uveče ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je naveo upravo Radoja Zvicera kao naručioca atentata.

Podsećamo, vođa "kavačkog klana" se od februara prošle godine, od hapšenja grupe Veljka Belivuka u Beogradu, nalazi u bekstvu.

Za njim je Srbija raspisala poternicu.

Komentari (5)

Loading
Hercegov grad

24.01.2022 13:53

Takav atentat i moze jedino da izvrsi vojni specijalac ,jer policijski specijalci nisu imali takve vrste obuke.Tako je ubijen i Pavle Bulatovic od steane vojnog specijalca.Greska je sto sluzbe bezbednosti ne vode racuna o krerynju i poslovima penzionisanih vojnih specijalaca!

Zeljko

24.01.2022 14:59

Znanjem ili srećom kako god naši ljudi su uspeli da spreče pokušaj atentata, a nadam se da će Zvicer uskoro biti uhapšen-

Moka

24.01.2022 16:03

Odaju se tajne. Svi ce se skloniti pohapsiti odmah tih 10 iz mupa. I duze vreme predsednik ne treba da ide u C.Goru i Federaciju BiH nije bezbedno

ZAvram

24.01.2022 21:01

Пуцаће они сами у своја погана чела, а Председника ће Господ и Србија да сачувају! Хвала Европолу.