PUPS dobio pojačanje pred izbore: Podržaće ih ova organizacija, osnovana je 1919!

Autor: Republika

Vesti

19.01.2022

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i Savez organizacija rezervnih vojnih starešina Srbije (SORVS) potpisali su danas memorandum o saradnji u cilju "izgradnje socijalno odgovorne države".

PUPS dobio pojačanje pred izbore: Podržaće ih ova organizacija, osnovana je 1919!

Foto: printscreen

Milan Krkobabić

Saradnja PUPS-a i SORVS-a podrazumeva da članovi i celokupna mreža Saveza, aktivno podrže PUPS u predstojećim izbornim aktivnostima, navodi se u saopštenju.

- PUPS prihvata obavezu da se dosledno i odgovorno bori za ključne interese SOVRS u Skupštini Srbije, kao i u skupštinama gradova i lokalnih samouprava - piše u saopštenju.

Na sastanku je istaknuto da PUPS i Savez spaja činjenica da je veliki broj članova PUPS-a istovremeno učlanjeno i u Savez.

Savez organizacija rezervnih vojnih starešina Srbije osnovan 1919. godine na inicijativu vojvode Stepe Stepanovića, koji je bio i počasni predsednik.

Predsednik PUPS-a i ministar za brigu o selu Milan Krkobabić osvrnuo se i na nedavno održani referendum o ustavnim promenama u oblasti pravosudja i zahvalio članovima i simpatizerima te stranke koji su "u velikoj meri podržali ustavne promene".

- Podržali smo bez dvoumljenja ustavne promene, pravac je jasan dalja demokratizacija društva, nezavisnost i jačanje institucija, a sve samo zbog običnog čoveka, nas običnih ljudi u ovoj zemlji - rekao je Krkobabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading