(FOTO) KARAVAN PUPS-a U ČAČKU: Vrata odbora su širom otvorena za sve građane

Autor:

Vesti

12.06.2021

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u Čačku održan skup u okviru Karavana PUPS-a "Srbijo, i ovo je Srbija".

RepublikaFoto: Beta

- Vrata 134 gradska i opštinska odbora PUPS-a širom su otvorena za sve građane Srbije. Mogu da dođu da popričaju, da otvore dušu, da izlože svoje probleme, a onda ćemo zajedno da definišemo predloge i da se za njih borimo u lokalnim samoupravama, Pokrajini i u skupštini Republike Srbije. Naravno, da ne možemo da rešimo svaki pojedinačni problem, malu penziju, komunalni  problem, zapošljavanje ili ličnu nepravdu, ali budite sigurni učinićemo sve što je u našoj moći. Dođite, čekamo vas da zajedno krenemo da menjamo stvari na bolje! - izjavio je lider PUPS-a Milan Krkobabić danas u Čačku u okviru Karavana PUPS-a "Srbijo, i ovo je Srbija".

Odgovarajući na pitanje "šta sa korekcijom švajcarske formule?" Krkobabić je izjavio:

- Formula je tu, ali očito je da penzije gube trku sa  zaradama. Razgovarao sam sa predsednikom Republike Aleksandrom Vučićem i cilj je zajednički - obezbediti da rast penzija ne zaostaje za rastom zarada. Ali to mora da se radi odmah, rekao bih za juče! Penzioneri su ljudi u poodmaklom dobu i oni nemaju vremena da čekaju. Delujmo odmah!

Pozivu na radni sastanak, održan u Domu kulture u Čačku, odazvala su se sva gradska i opštinska rukovodstva PUPS-a iz četiri upravna okruga: Raškog, Moravičkog, Zlatiborskog i Rasinskog - iz četiri grada i 19 opština, u kojima živi 1.046.799 stanovnika, od kojih su 213.000 penzioneri.

Na skupu održanom u Čačku usaglašena su programska načela i definisani principi daljeg akcionog delovanja PUPS-a u ovoj predizbornoj godini.  

Skupu su prisustvovali članovi najvišeg rukovodstva PUPS-a, potpredsednik PUPS-a i predsednik Pokrajinskog odbora AP Vojvodine Miroslav Španović, potpredsednik Izvršnog odbora PUPS-a i predsednik gradskog odbora Čačak Ilo Mihajlovski i potpredsednik Izvršnog odbora PUPS-a Krum Vasev. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading