ĐILAS, JEREMIĆ I TADIĆ POSTALI KURTIJEVE IKONE: Crna trojka Albancima unapred omogućila da sabotiraju referendum na Kosovu

Autor:

Vesti

14.01.2022

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer privremenih institucija na Kosovu i Metohiji Aljbin Kurti se u današnjem saopštenju protiv referenduma na KiM koji se održava u nedelju 16. januara poziva na mišljenje Međunarodnog suda pravde iz 2010 god, koje su Albancima omogućili Vuk Jeremić, Dragan Đilas i Boris Tadić.

ĐILAS, JEREMIĆ I TADIĆ POSTALI KURTIJEVE IKONE: Crna trojka Albancima unapred omogućila da sabotiraju referendum na Kosovu

Foto: Tanjug/AP

- Institucije su pozvale međunarodnu zajednicu da u odnosu na Kosovo primeni iste standarde kao i za bilo koju drugu državu, jer nezavisnost naše zemlje ne samo da je priznalo većina demokratskih zemalja sveta, već je tu i odluka Međunarodnog suda pravde - navodi se u saopštenju.

Ovo je još jedan znak da je loša politika bivše vlasti i dan danas pogubna za nacionalne interese države Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Zeljko

14.01.2022 20:07

Pa ništa čudno, Albanci vole one koji su krivi za stanje na Kosovu i Metohiji kakvo jeste.

Marijana

15.01.2022 06:56

Ovo je još jedan znak da je loša politika bivše vlasti i dan danas pogubna za nacionalne interese države Srbije. Tu ništa nema čudnog, Albanci vole one koji su krivi za današnje stanje na KiM.

Borislav

15.01.2022 07:58

Sve ovo su im omogućili upravo Tadić i njegova ekipa