U OVOM PREDIVNOM MANASTIRU SAM MNOGO NAUČIO O SRPSKOJ ISTORIJI I DUHOVNOSTI: Predsednik Vučić ostavio poruku u manastiru Svetog Nikole

Autor: Republika

Vesti

12.01.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas, u okviru svoje posete Priboju, manastir Svetog Nikole u Pribojskoj banji

U OVOM PREDIVNOM MANASTIRU SAM MNOGO NAUČIO O SRPSKOJ ISTORIJI I DUHOVNOSTI: Predsednik Vučić ostavio poruku u manastiru Svetog Nikole

Foto: Informer.rs

- Izuzetno srećan i ponosan što sam u ovom predivnom manastiru mnogo toga naučio o srpskoj istoriji i duhovnosti - napisao je Vučić.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Priboj gde će sastao sa predstavnicima lokalne samouprave, političkih partija, privrednicima i predstavnicima obe verske zajednice u tom gradu.

Predsednik je obišao fabrike "Flex Academy d.o.o" i "Inmold", a zatim se u Domu kulture "Pivo Karamatijević" sastao sa predstavnicima lokalne samouprave, političkih partija, privrednicima i predstavnicima obe verske zajednice u Priboju.

Tokom izjava za medije, Vučić je istakao da su pred zakonom svi jednaki, zvali se oni Admir, Semir, Samir ili Zoran, Predrag, Nenad Aleksandar.

Potom je obišao Hasan-aginu džamiju, gde je razgovarao sa efendijom Harunom Eminagićem i građanima Priboja.

Predsednik je odlaskom u Priboj praktično odgovorio na poziv koji su mu uputili predstavnici lokalne samouprave u tom gradu, predsednik opštine Lazar Rvović i sve tri bošnjačke stranke koje participiraju u vlasti, kao i predstavnici Islamske zajednice, da dođe u njihov grad, kako bi zajednički ulili poverenje Bošnjacima i potvrdili još jednom da je Srbija i njihova država.

(Republika/Informer)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anica

12.01.2022 18:42

Naši manastiri su naše neprocenjivo blago. I kako bi voleli da se drugi ophode prema njima, tako i mi moramo da se ophodili prema njihovim svetinjama.