BELA KUĆA NA KORAK OD KRUPNE ODLUKE, SPREMA SE NAPAD NA PUTINA: Čeka se zvanična reakcija Kremlja!

Autor: Republika

Svet

12.01.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki senatori demokrate predstaviće novi paket sankcija protiv Rusije i ruskog predsednika Vladimira Putina lično, a mogu stupiti na snagu u slučaju eskalacije oko Ukrajine, piše list „Vašington post“, pozivajući se na odgovarajuća dokumenta.

BELA KUĆA NA KORAK OD KRUPNE ODLUKE, SPREMA SE NAPAD NA PUTINA: Čeka se zvanična reakcija Kremlja!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin najavio veleobrt

- Demokratski senatori u sredu će obelodaniti novi paket sankcija... ako ruski predsednik Vladimir Putin izvrši invaziju na Ukrajinu - piše list.

Kako se navodi, sankcije koje demokrate predlažu da se uvedu protiv Rusije mogu obuhvatiti visoke vojne zvaničnike i vladine službenike, uključujući ruskog predsednika Putina, a takođe bi ciljale ključne banke i sistem SVIFT.

Bela kuća podržava nacrt zakona o sankcijama protiv Rusije koje predlažu demokrate, piše američki list, pozivajući se na predstavnika Saveta za nacionalnu bezbednost SAD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Маркони

12.01.2022 13:44

Ма шта замишљају ти каубоји...да могу да прете сваком...мало су се залетели...Руси нису нека Маумау држава...много прете а у ствари избушени балон

Odgovori 13 2
Salle

12.01.2022 18:01

Rusija uzvraća istom merom i jos zatvara Ventile prema zapadu i isključuje dolar kao platno sredstvo

Miki

15.01.2022 06:36

Ameri su izgubili kompas i sada kao muva bez glave tumaraju u svojoj politici.Njima Rusi ne trebaju uvoditi sankcije njima i njihovom predsedniku je bog uveo sankcije.Njima ne treba veca kazna.