MILAN KRKOBABIĆ ČESTITAO BOŽIĆ: Neka Božić, praznik rađanja, nade, ljubavi i pomirenja u sve domove donese sreću

Autor:

Vesti

06.01.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik PUPS-a i ministar za brigu o selu Milan Krkobabić povodom nastupajućeg Božića, uputio je pravoslavnim vernicima, sveštenstvu i Njegovoj Svetosti Patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju čestitku sa najiskrenijim porukama.

MILAN KRKOBABIĆ ČESTITAO BOŽIĆ: Neka Božić, praznik rađanja, nade, ljubavi i pomirenja u sve domove donese sreću

Foto: Miloš Miškov

- Neka Božić, praznik rađanja, nade, ljubavi i pomirenja u sve domove donese sreću, slogu i blagostanje, posebno našim vrednim domaćinima i u najudaljenijim selima Srbije.

Čuvajte svoje i zdravlje drugih, pre svega čuvajte s ljubavlju i radošću svoju porodicu, jer ćete tako pokazati da poštujete i volite i porodice svojih bližnjih - komšija, rođaka i prijatelja.

U danas sve otuđenijem svetu, od neprocenjive važnosti je da praštamo, ali pritom, ne zaboravljamo!

Neophodno je da pokazujemo visoki stepen socijalne odgovornosti, razumevanja i ljubavi prema svim dobronamernim ljudima, naročito prema onima sa posebnim potrebama, osobama sa invaliditetom i svim socijalno ugroženim grupama.

Međugeneracijska solidarnost ostaje naš večiti imperativ. Poštujući naše pretke i njihova dela stvaramo široki poligon optimizma, nade i plodno tlo da i mi budemo poštovani od mlađih generacija. Tako ćemo lakše savladati sva iskušenja i teškoće i biti složniji i jači.

Mir Božji, Hristos se rodi! - poručio je Milan Krkobabić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading