PREDSEDNIK SRBIJE VUČIĆ ČESTITAO BOŽIĆ VERNICIMA: Neka radost praznika bude inspiracija za snaženje mira, tolerancije i ljubavi

Autor:

Vesti

06.01.2022

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Čestitajući Vam Božićne praznike, želim da Vas Bogomladenac podrži u uzvišenoj službi na korist srpskom narodu i dobro Srpskoj pravoslavnoj crkvi"

PREDSEDNIK SRBIJE VUČIĆ ČESTITAO BOŽIĆ VERNICIMA: Neka radost praznika bude inspiracija za snaženje mira, tolerancije i ljubavi

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim vernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru, u čestitki se kaže:

- Vama, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima srdačno čestitam praznik Rođenja Hristovog.

Sećajući se velike Božije ljubavi prema čoveku, pokazane Rođenjem Gospoda Isusa Hrista, želim da nadahnuti njome zajednički kročimo prema budućnosti, predano delajući za dobrobit naše Otadžbine i naših građana, doprinoseći napretku i razvoju. Neka radost Božića bude inspiracija za snaženje trajnih vrednosti: mira, tolerancije i bratske ljubavi.

Čestitajući Vam Božićne praznike, želim da Vas Bogomladenac podrži u uzvišenoj službi na korist srpskom narodu i dobro Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Mir Božiji – Hristos se rodi! - navedeno je u čestitki predsednika Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (12)

Loading
Jelisaveta

06.01.2022 07:56

Srećan Božić svima koji danas proslavljaju!

Nevena

06.01.2022 07:56

Bozic je jadan najsrecniji praznih svih nas, nek se siri ljubav i mir!

Srna

06.01.2022 07:57

Srecan Badnji dan i Bozic !

Ema

06.01.2022 08:01

Veliki pravoslavni praznik nek prodje u miru i blagostanju, a predsednik sa teskim i vaznim planovima mora da se nosi i u praznicnim danima.